Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OCAKCI: ‘BEN YAPTIM OLDU’ KARARLARI İLE…

OCAKCI: ‘BEN YAPTIM OLDU’ KARARLARI Ä°LE…

Karadeniz EreÄŸli CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, “maalesef Elmatepe mevkisinde yapımına baÅŸlanan üstgeçit çalışmalarında gördüklerimiz, Karadeniz EreÄŸli’yi yönetenlerin, kimseyi düşünmeden ‘ben yaptım oldu’ kararları ile yaptıkları yanlışlara baÅŸka yanlışlar katmaya devam edenlerin bir baÅŸka hatası olarak karşımıza çıkıyor” dedi.


Ocakcı, yazılı açıklamasında, ilçede çarpık ve plansız çalışmaların yapıldığını iddia etti. İlçenin Elmatepe Mahallesine yapılmaya başlanan üstgeçit çalışmasını eleştiren Ocakcı, şunları kaydetti:
“Kimseden görüş-fikir almayanlar…”
“EreÄŸli’yi yönetenler her çalışmalarında plansız programsız çalışmalarının sıkıntılarını EreÄŸli halkına yaÅŸatıyorlar. EreÄŸli’yi baraka kenti haline getirdiler. Proje aÅŸamasında bile düşünülmeden, planlaması ve fizibilite çalışması yapılmadan baÅŸlatılan her çalışma hüsran ile ortada durmaktadır.
Ä°ÅŸ merkezi yapacağız, diye baÅŸladıkları projenin durumu ortada. Eski belediye binamızın olduÄŸu kentin tam merkezindeki alan kaderine terk edilmiÅŸ bir durumda duruyor. Yol yapacağız, dedikleri Orta Cami mevkiinde üç kere yol ve kaldırım projesi deÄŸiÅŸtirip her ay aynı yolu ve kaldırımı kırıp döktüler. Orta Cami ve KaneriaÄŸzı esnafı aylarca siftah yapamadı.  Bundan ders çıkarmayan kent yöneticileri ÅŸimdi de plansız programsız yeni bir çalışmada eziyeti Elmatepe’de yaÅŸatmaktadır.
Ãœstgeçit alanında, Elmatepe’de yaÅŸayanlardan ve kimseden görüş-fikir almayanlar, belediyeye baÄŸlı mahallede su, elektrik, doÄŸalgaz hattı ve telefon hattı nereden geçiyor, bundan bile haberdar deÄŸiller.
Temel kazarlar, mahallenin su borusu patlar. Kazı yaparlar, mahalleyi doÄŸalgaz patlaması ile karşı karşıya bırakırlar. Çalışma yaparlar, mahalle halkı itiraz eder, dava açar. Ãœstgeçit yapmak isterler, görsel mahremiyeti düşünmezler.  Temel kazısında çıkan boruları görünce çalışmayı durdururlar. Kazdıkları temel alanında su borusu patladığı için kazı alanı yüzme havuzuna döner.  Plansız, programsız iÅŸlere devam eden belediye yöneticilerine tavsiyemiz, bir iÅŸi de doÄŸru yapmaları olacaktır. Bu kentin insanına kan kusturmaya hakkınız yok.
Kamuoyu biliyor ki, EreÄŸli çalışmalardan kaynaklanan bir başıboÅŸluk ve sorunlar yumağı ile karşı karşıya kaldı. Bizler, bu tür çalışmaların plan ve programdan uzak görüntü içinde yapılması sebebiyle esnafımızın ve vatandaÅŸlarımızın sorunlar ve kentsel sıkıntılar yaÅŸamak zorunda bırakıldıkları sorunlar karşısında kayıtsız kalamayız, kalmayacağız.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
ismail ünlü

22 Mart 2018 - 21:24

iş leri güçleri vaat icraat yok olsun sap döner keser döner seçim yaklaştı gezmeye başladı lar boşuna gelmesinler yemezler fatih çakir ve başkan bölücek gençlik rn..

Yorum Yazın

Canlı Radyo