Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OCAK, BRÜKSEL YOLCUSU

OCAK, BRÃœKSEL YOLCUSU

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Recep Ocak’ın, BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nun da katılımıyla gerçekleÅŸtirilecek olan TOBB Brüksel hizmet binası açılışına ve Brüksel kurum ziyaret programlarına katılacağı belirtildi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Recep Ocak,  Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi (TOBB) organizasyonuyla 17-19 Åžubat 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan TOBB Brüksel hizmet binası açılış töreni için Brüksel’e gideceÄŸini söyledi.

Program kapsamında BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu ile görüşmeyi planladığını belirten Ocak, “Türkiye’nin AB sürecine destek saÄŸlamak, bu sürece iÅŸ dünyasını hazırlamak, genel anlamda toplumu bilgilendirmek amacıyla uzun süredir faaliyetler sürdürmekte olan TOBB’nin, baÅŸta AB kurumları olmak üzere üye ülke iÅŸ çevreleri ve hükümetlerine yönelik lobi faaliyetleri yürütme çalışmaları için oluÅŸturulan TOBB Brüksel hizmet binası, 18 Åžubat’ta BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu’nun da katılımıyla gerçekleÅŸtirilecek törenle hizmete açılacak. TOBB nezdindeki oda ve borsa baÅŸkanları, Türkiye-AB Karma Ä°stiÅŸare Komitesi üyeleri, AB iÅŸ çevreleri ve kurumların katılımıyla gerçekleÅŸtirilecek olan açılış töreninin ardından Brüksel programı kapsamında çeÅŸitli AB kurumları da ziyaret edilerek bilgiler alınacak. Program kapsamında BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu ile görüşme fırsatım olacak. Kendisine ilçemiz sorunlarını ve yapılacak projeler ile ilgili dosya sunacağım “ dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo