Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜRACAATINI YAPTI

MÃœRACAATINI YAPTI

Şahin, aday olması durumunda seçimleri kazanacağını ve Ereğli’ye güzel hizmetler yapacağını söyledi.


Karadeniz EreÄŸli’de AK Parti eski Ä°lçe BaÅŸkanı Erol Åžahin, Belediye BaÅŸkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.
Åžahin, eÅŸi Feyzan ve oÄŸlu Alperen Åžahin ile birlikte AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığına gelerek, müracaat dosyasını parti baÅŸkanı Fatih Çakır’a teslim etti.
“BAÅžARILI HÄ°ZMETLERE Ä°MZA ATACAÄžIZ" 
Åžahin, 2019 Mart ayında yapılacak seçimleri kazanacaklarını ve EreÄŸli’ye güzel hizmetler yapacaklarını öne sürerek ÅŸunları söyledi:
“Yıllarca hizmet ettiÄŸimiz AK Parti’nin belediye baÅŸkan aday adayı olmak bir ÅŸereftir. Partimizde demokrasi en güzel ÅŸekilde yaÅŸanıyor. Ä°lçe baÅŸkanımız 18 aday adayı olduÄŸunu söyledi. Buda partimizin ne kadar revaçta, seçimlerde ne kadar baÅŸarılı olacağının bir göstergesidir. Bu süreci hep birlikte yaÅŸayacağız. Bu görev bize tevdi edilirse aslanlar gibi gecemizi, gündüzümüze katarak mücadele edeceÄŸiz. EreÄŸli’de baÅŸarılı hizmetlere imza atmayı düşünüyoruz. Hedefimiz yapılamayanları ve eksikleri tamamlamak. Bu görev baÅŸka arkadaşımıza tevdi edilirse onun yanında olacağım. Partimize destek vereceÄŸiz, bizim anlayışımız budur.”
Åžahin konuÅŸmasında ayrıca Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı olduÄŸunda AK Parti’nin kazanacağına yürekten inandığı Gülüç, Ormanlı ve Kandilli Belediye BaÅŸkanlarıyla birlikte çalışıp kendilerine güç ve destek vereceÄŸini dile getirdi. Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’ın ilçe baÅŸkanlığı döneminde yapılan seçimlerde hep baÅŸarılı olduÄŸunu belirten Åžahin, 31 Mart 2019 seçimlerini de Kdz. EreÄŸli’de AK Parti’nin kazanacağını vurguladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo