Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

CANDAN DESTEK!.

CANDAN DESTEK!.

Pınarcık Köyü Muhtarı Hasan Korkmaz, sosyal paylaşım sitesinden bir açıklama yaparak AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Ercan Candan’ın aleyhinde yapılan açıklamalara ve AK Parti içerisinde süregelen kavgalara tepki göstermesinin ardından, Karadeniz Ereğli’ye bağlı Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara’da benzer bir tepki göstererek Milletvekili Candan’a yönelik yapılan eleştirileri haksız bulup kınadığını söyledi.

 

KDZ.EREĞLİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan’ın Ereğli’nin çehresini değiştirdiğini söyledi.

KDZ.EREĞLİ’DE O’NUNLA DEĞİŞİM YAŞANDI

Milletvekili Candan’ın göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde büyük bir değişim yaşandığını söyleyen Muhtar Özkara, Candan’ın, şehir merkezinin yanı sıra beldeler ve köyler arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet verdiğini ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.

ELEŞTİRİLERİN TAMAMI YIPRATMAYA YÖNELİK

Son günlerde Milletvekili Candan’a yönelik yapılan eleştirilerin tamamen yıpratmaya yönelik olduğunu vurgulayan Özkara, eleştiri yapanları kınadığını belirterek, şunları kaydetti:

Bölge Milletvekillimiz Prof. Dr. Sayın Ercan Candan’a yapılan eleştirileri, şaşkınlıkla takip ediyor ve üzülüyorum. Son günlerde Sayın Vekilimizi yıpratmak adına birkaç kişinin kamuoyunu yanlış bilgilendirmesini kınıyorum. Vekilimiz, göreve geldiği günden beri Ereğli’ye çok iyi hizmetler kazandırmıştır.

ŞEHİRDE VE BELDELERDE ASLA AYRIM YAPMADI

Ben Ereğli’ye bağlı Ketenciler köyü muhtarı olarak, vekilimizin şehir merkezi, beldeler ve köyler arasında hiçbir ayrım yapmadığını rahatlıkla ifade edebilirim. Köyümüzden örnek vermem gerekirse, köyümüze yakın Kızılca köyüne Kızılca İlkokulu-Ortaokulu kazandırmış, bu okulumuz eğitime en yakın zamanda başlayacaktır. Buna benzer köyümüzün herhangi bir sıkıntısı çözülmesi ve hizmetlerin ivedilikle gelmesi noktasında Sayın Vekilimiz bizlere her zaman yardımcı olmaktadır.

MİLLETVEKİLİ CANDAN KÖYLERE SU SÖZÜNÜ TUTTU

Vekilimizin çalışmalarından memnunuz. Bilindiği gibi köylerin en büyük sıkıntısı su. Sayın Vekilimiz, göreve geldiği günden beri bu sorunu çözmek için çok önemli adımlar attı. Sayın Candan, köylerin su sorununun belirli noktalara göletler yapılarak çözüleceğini zaman zaman ifade etmiş ve bu sözünü de tutmuştur. Sayın Vekilimiz göreve geldiğinden bu güne İlçemizde ve köylerimizde büyük bir değişim yaşanmıştır.

DÜN OLDUĞU GİBİ YARINDA VEKİLİN YANINDAYIZ

Sayın Candan’a, ilçemizin geneline hizmetin en iyisini getirme gayreti içerisinde olduğu için teşekkür ederim. İçimizden biri olan Sayın Vekilimizin, dün olduğu gibi bugün ve yarın da yanındayız. Son günlerde Sayın Vekilimize yönelik yapılan eleştirileri haksız bulup, tekrar kınıyorum.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo