Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Muhtar adayı, kendisine oy vermedi!

Muhtar adayı, kendisine oy vermedi!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak'ta kendisiyle birlikte 4 adayın bulunduğu Mumcuoğlu köyüne muhtar adayı olan Birol Özsoy, hiç oy alamadı. Özsoy bile kendisine oy vermedi.
31 Mart 2019 günü yapılan yerel seçimlerde muhtarlar da belirlendi. Devrek'in Mumcuoğlu köyünde ise ilginç bir olay yaşandı. Köyün mevcut muhtarı Celal Hırçın yeniden adaylığını açıkladı. Bunun üzerine köyde ikamet eden Şaban Çubukçu, Kenan Özsoy ve Birol Özsoy da adaylığını açıkladı.
Seçim günü geldiÄŸinde oylar sayıldı. Çıkan sonuca göre 106 oy alan mevcut muhtar Celal Hırçın yeniden güven tazeledi. DiÄŸer adaylar Åžaban Çubukçu 74 oy, Kenan Özsoy 5 oy alırken Birol Özsoy'a sıfır oy çıktı.  Kendisine bile oy vermediÄŸi anlaşılan Birol Özsoy'un yakınlarının da kendisine oy vermediÄŸi öğrenildi.
Sandıktan sıfır oy alan Birol Özsoy'un sonucuna şaşıran muhtar Celal Hırçın, "Seçime niye girdi bilmiyorum" dedi.
Ä°HA'ya konuÅŸan Birol Özsoy, "Benim broşürlerimi dağıttıktan sonra hep saÄŸda solda, yerlerde gördüm. Ben de bunun üzerine kendimi bile deÄŸil kendime en yakın hissettiÄŸim adayı desteklemeye karar verdim. Kendime oy vermedim. En yakın hissettiÄŸim adaya oy verdim" dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo