Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜFTÜOĞLU’NDAN ANKARA ÇIKARMASI..

MÃœFTÃœOÄžLU’NDAN ANKARA ÇIKARMASI..

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Buket MüftüoÄŸlu,  Zonguldak siyasetinin önde gelen isimlerinden oluÅŸan 22 kiÅŸilik bir heyet ile CHP Genel Merkezine çıkarma yaptı. Eski mesai arkadaÅŸlarını ziyaret ederek görüş alış-veriÅŸinde bulunan MüftüoÄŸlu’nun her ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü... Ziyaret sırasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmadı.

CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Buket MüftüoÄŸlu, CHP Zonguldak Ä°l Yönetim Kurulu üyeleri, EreÄŸli ve Alaplı teÅŸkilatlarını temsilen BaÅŸkan Yardımcıları, önceki dönem EreÄŸli ve Alaplı Kadın Kolları Yöneticileri ve partinin gençlik kolları yöneticileri ile STK temsilcilerinden oluÅŸan 22 kiÅŸilik bir heyetle CHP Genel Merkezine giderek; sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi hukuk ve seçim iÅŸlerinden sorumlu genel baÅŸkan yardımcısı Bülent Tezcan, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile bir araya geldi.

CHP EreÄŸli’nin ’BirleÅŸtirici Gücü’ olarak görülen MüftüoÄŸlu ilk olarak CHP Genel Merkezinde, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile görüştü.

 

KADIN VE GENÇ ADAYLARA POZİTİF AYRIMCILIK..

Ziyaret sırasında ’Genel BaÅŸkanımız ’Kadın ve Genç’ adaylara bir pozitif ayrımcılık uygulayacak. Bunu da inÅŸallah listelere uygulamaya özen gösterecek ’ diyen Tezcan; “Bu iktidar günden güne eriyor. Bunu açık açık görüyoruz. Bizlerde bunu hızlandırmak için 7 Haziran’a kadar çok daha sıkı çalışacağız. EÄŸer biz Türkiye’de iktidara yürüyeceksek, sizler bunu Zonguldak’tan baÅŸlatmanız gerekiyor. Geçen seçimlerde 2 çıkan milletvekilini 7 Haziran’da asgari 3’e çıkarmamız gerekiyor. Ayrıca sizlerden özel bir ricam var. Sandıklara muhakkak sahip çıkın”, dedi.

 

“İÇ ÇEKÄ°ÅžMELERDEN UZAK DURMALIYIZ!..”

Daha sonra diÄŸer bir Genel BaÅŸkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü ziyaret eden CHP Zonguldak Milletvekili aday adayı Buket MüftüoÄŸlu; Zonguldak siyaseti ve yaklaÅŸan genel seçimler konularında Bingöl’le istiÅŸare etti.

Uzun bir aradan sonra Türkiye genelinde önseçim, Zonguldak’ın da içinde bulunduÄŸu 11 il’de de eÄŸilim yoklaması yapıldığının altını çizen Bingöl; “Buket Hanım’la birlikte çalıştık. Kendisini iyi tanırım. Öncelikle aday adaylığının hayırlı olmasını dilerim. Türkiye’de süregelen olaylar nedeniyle bu seçimleri çok önemsiyoruz. Sizlerinde bildiÄŸi gibi Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Bir takım güçler CHP’yi ortadoÄŸu’da çıkan olayların içerisine çekmeye çalışıyor. Aslında duruma bu ÅŸekilde bakmak gerekiyor. Tüm CHP ailesi için milletvekilliÄŸi 2. planda kalmalı ve ilk hedefimizin bu kirli oyunlardan ülkemizi sıyırmak olmalı. EÄŸer çocuklarımızın geleceÄŸini düşünüyorsak, bu ÅŸekilde davranmalıyız. EÄŸer Zonguldak’ın geleceÄŸini düşünüyorsak, iç çekiÅŸmelerden uzak durmalıyız”, ÅŸeklinde konuÅŸtu..

 

“MÃœFTÃœOÄžLU’NUN CHP’YE HÄ°ZMETLERÄ° GÖZ ARDI EDÄ°LEMEZ!..”

 MüftüoÄŸlu son ziyaretini parti Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e yaptı. Ziyaret sırasında konuÅŸan Tekin ’Buket’i yakinen tanıyorum. Kendisi bir önceki dönem parti meclis üyemiz. Kendisinin Cumhuriyet Halk Partisine hizmetleri göz ardı edilemez. Burası onun yuvası’,dedi.

Tek tek Sivil Toplum Örgütü lider ve temsilcileri ile görüşen Tekin, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na iletmek üzere Zonguldak ile ilgili notlar aldı. EreÄŸli CHP’yi toplayacak tek ismin Buket MüftüoÄŸlu olması gerektiÄŸinin altının çizildiÄŸi ziyaret Tekin’in ’Hayırlı olsun’sözleri ile son buldu..

Ziyaret sırasında telefon ile baÄŸlanıp görüşlerini CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e bildirmek isteyen CHP Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı ErtuÄŸrul Koltuk ile Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin’den de tam destek aldığı gözlenen Buket MüftüoÄŸlu, CHP Genel Merkezinden tam not aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo