Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜFTÜOĞLU; â€œİŞSİZLİK VE GÖÇÜ DÜŞÜRECEĞİM’’

MÜFTÜOĞLU; “İŞSİZLİK VE GÖÇÜ DÜŞÜRECEĞİM’’

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz EreÄŸli’de DSP’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Burak MüftüoÄŸlu, “iÅŸsizlik ve göç sorununu bir nebze de olsa çözeceÄŸim” dedi.
DSP SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mahalle Ä°dari Seçimlere kazanmak için hazırlanan MüftüoÄŸlu, ekibi ile birlikte saha ziyaretlerinde bulunuyor. Kurum ve kuruluÅŸlara ziyaretler yapan genç aday, yurttaÅŸla da sıkı temas kuruyor.
İlçenin Uzunmehmet mahallesine giderek vatandaşlar ile kahvehane toplantısına katılan Müftüoğlu, burada yaptığı konuşmada, mahallenin çocuk parkı ihtiyacı olduğunu bildiğini ve çözümünün çok basit olduğunu söyledi. Halk otobüslerinin saat uygulamasının da sorun olduğunu bildiğini, bunu çözeceğini belirtti.
EreÄŸli’nin temel sorunun iÅŸsizlik ve göç olduÄŸunu anlatan MüftüoÄŸlu, şöyle dedi:
“Bende ticaret yapıyorum. Adaylığım netleÅŸtiÄŸi andan itibaren, Türkiye genelinde görüştüğüm bazı iÅŸadamlarından, ‘yatırım için gelmeye hazır olduklarının’ sözünü aldım. Ä°ÅŸsizlik ve göç sorununu bir nebze de olsa çözeceÄŸim. Bu sorunu çözdüğümüzde festivaller yapabiliriz. Çünkü festivale giden kardeÅŸim-abim, ailesine orada bir yiyecek-içecek alamadıktan sonra, festivalden eve dönüp yatağına yattığında ne düşünecek?”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo