Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MÜFTÜOĞLU, ADAY ADAYI OLACAK

MÃœFTÃœOÄžLU, ADAY ADAYI OLACAK

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, eski CHP Parti Meclis (PM) Ãœyesi ve eski Zonguldak Milletvekili Adayı Buket MüftüoÄŸlu, katıldığı radyo programında, sorulan soruları yanıtladı.


Gazeteci Fikri Kapan’ın, 91.7 frekansından yayın yapan radyomuz EreÄŸli FM’de hazırladığı “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” isimli programın konuÄŸu olan MüftüoÄŸlu;

*CHP’den baÅŸka hiçbir parti’de siyaset yapmadığını bildirdi.

*2007 ve 2009 yılları arası siyasi döneme de giren MüftüoÄŸlu, Halil Posbıyık’ın CHP’ye kazandırılması için çok uÄŸraÅŸtığını belirterek, "Deniz Bey’e Halil Posbıyık’ı kabul ettirmek çok zor oldu. Önder Sav o gün bugündür benimle konuÅŸmaz” dedi.

*Baykal’ın küresel güçler tarafından elemine edildiÄŸini anımsatan Buket MüftüoÄŸlu, bu durumu, hayatı boyunca unutmayacağını söyledi. Baykal’a yapılanları, komplo olarak nitelendirdi.

Ülke gündemine ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Müftüoğlu;

*AK Parti iktidarı ile ülkede üretimin durduğunu, üretmeden satın alma yoluna gidildiğini ortaya attı.

*Türkiye ekonomisini cam fanusa benzeten Müftüoğlu, ekonominin her an kırılıp tuz-buz olabileceğini savundu.

*Kötü ekonominin Ereğli ilçesine de yansımalarının olduğunu anlatan Müftüoğlu, asırlık firmaların, iflasın eşiğinde olduğunu iddia etti.

*EreÄŸli’ye 1 veya 2’inci sıra verilmesi hesabının yapılmasının kendisine ağır geldiÄŸini belirten MüftüoÄŸlu, kadın kotası sözünden rahatsızlık duyduÄŸunu söyledi. MüftüoÄŸlu, ’o zaman erkek kotası da olsun’ dedi.

*Kadının vicdan ve titizlik olduğunu ortaya atan Müftüolğlu, kadının olduğu yerde üretim ve büyümenin olacağını dile getirdi. Kadının olduğu yerde, yolsuzluğun olmayacağının da altını çizdi.

*Buket MüftüoÄŸlu, CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olmak için EreÄŸli’ye geldiÄŸini söyledi. Vekil olursa, EreÄŸli’yi ’rüya kent’ yapacağını iddia etti.

*CHP sevgisi sorulan MüftüoÄŸlu, partisini kalbine benzeterek, ’kalbimin attığı yerdir CHP’ dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo