Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MOR BEYİN OLDUĞU ANLAŞILAN…

MOR BEYİN OLDUĞU ANLAŞILAN…

AK Parti Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, FETÖ soruÅŸturmaları kapsamında gözaltına alınan, sonrasındaki süreçte ise Yargı’dan berat eden EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikası (Erdemir) çalışanlarının yeniden iÅŸlerine geri dönmesi gerektiÄŸini bildirdi.


Çakır, bir kafede düzenlediÄŸi kahvaltılı basın toplantısında yaptığı açıklamada, Erdemir’den Bylock şüphesi ile gözaltına alınarak iÅŸten çıkarılan çalışanları gündeme taşıdı. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın bu konulara iliÅŸkin yaptığı ’mor beyin’ tabirini hatırlatan Çakır, ÅŸu ifadeleri kullandı:

“O Ä°NSANLARIN YANINDAYIZ”
“Erdemir’den Bylock şüphesi ile gözaltına alınıp, cezaevinde yattıktan sonra mor beyin olduÄŸu anlaşılan, suçsuzluÄŸu anlaşılıp serbest bırakılan, her türlü iÅŸlemleri tamamlanıp beraat ettiÄŸi anlaşılan Erdemir çalışanlarının tekrar iÅŸe alınması noktasında en üst düzeyde takipçisi olacağız. Ortada bir maÄŸduriyet var. CumhurbaÅŸkanımızın dediÄŸi gibi, mor beyinden dolayı hiçbir insanımızın maÄŸdur edilmeyeceÄŸi, kamuda olanların kamuda yeniden görevine döndüğü Erdemir gibi kurumda çalışanların geri dönmesi için takipçisi olacağız. Milli Savunma Bakanlığı ve daha üst makamlara bunu taşıyacağız. O insanların da yanındayız. Hiçbir suçları yok, beraat ettikleri anlaşıldıktan sonra yanlarındayız.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cafer Esen

08 Mart 2018 - 15:39

Haksız yere isten atılan ne olacak.Sussuz olan ne olacak,verilecek uç beş kuruşla oldu bitti,durumami gelip geçecek.SSK dan yıllar yılı bekleyip emekli olmak için bir kenardami,bekleyecektir.

Yorum Yazın

Canlı Radyo