Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİTİNGE DAVET ETTİ…

MİTİNGE DAVET ETTİ…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Milliyetçi Hareket Partisi Grup BaÅŸkan Vekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, Partisinin ilçe teÅŸkilatını ziyarette bulundu. Bülbül 15 Mart Cuma günü (BUGÃœN) saat 14,00’de madenci anıtında Zonguldak Halkına hitap edecek olan MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine herkesi davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, berberinde Merkez Yönetim kurulu üyesi Murat Kotra, İl Başkanı Varol Demirköse ve partililerle birlikte ilçe başkanlığını ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül gazetecilere yaptığı açıklamada "Bu süreçte MHP ve liderinin ifade ettiği hususların destek veren vermeyen kim olursa olsun bu memlekette yaşayan memleket, millet sevdası içerisinde barınan, vatanım, milletim, bayrağım, ezanım diyen kim varsa herkes tarafından dikkatlice dinlenmesinde bu söylenenlerin iyi şekilde anlaşılmasında fayda olduğu kanaatindeyim. MHP her işinde tavrında önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyebilmiş ve bunun sözünü de hayata geçirebilmiş bir siyasi harekettir. Hiçbir menfaat hiçbir arka planda hesap kitap gütmeksizin MHP'nin dediklerinin Türk milletinin önünün açılmasında, aydınlanmasında, 21'nci yüzyılda güçlü bir Türkiye'nin var olmasında büyük önem arz edeceği kanaatindeyiz. Genel Başkanımız her gittiği yerde şimdi Zonguldak, MHP ve Cumhur ittifakının içerisinde de olsa da, MHP ve AK Parti'nin adayının da olduğu bir ilimiz. Yarın görülecektir ki Genel Başkanımız her yaptığı mitinginde ifade ettiği gibi Cumhur ittifakının hassasiyetlerine değinmek suretiyle Adalet ve Kalkınma Partili kardeşlerimizle birlik beraberlik ruhu içerisinde yürünen yolu ve gösterilmesi gereken hassasiyetlerin altını çizecektir diye umut ediyoruz.

Bizler yeri gelir seçimi kaybedebiliriz belki siyasi olarak arzu ettiklerimize kavuşamayabiliriz ama bizim için esas olan şey Türk milletinin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin payidar olması, 21. yüzyılda haysiyeti ile şerefi ile gücü, kuvveti ile dünyada parmak ile gösterilen ülkelerden ve milletlerden biri haline gelmesidir hedefimiz. MHP kadroları bıkmadan, yılmadan, usanmadan mücadelesine devam edecektir. Milletimizin bu noktadaki geleceği aşama bizim için yegâne mutluluk ve muzafferiyet kaynağı olacaktır"

Partinin Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk de MHP Grup Başkanvekili Bülbül'e, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na alınan bin işçi ile ilgili seçim çalışmaları sırasında gelen eleştirileri aktardı. Kur'a da ismi çıkanların boy, kilosu noktasında sorunlarla karşılaşıldığını hatırlatan Demirtürk, "Saha çalışmalarımızda bu yönde de eleştiriler alıyoruz" dedi. Bülbül daha sonra partililere hitaben konuştu, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, daha sonra partililerle toplantı gerçekleştirdi. Bülbül ve beraberinde ki heyet daha sonra Alaplı ilçesine hareket etti.

MİTİNGE DAVET ETTİ…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo