Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİTİNG GİBİ OFİS AÇILIŞI

MİTİNG GİBİ OFİS AÇILIŞI

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “göreve geldiÄŸimde ilçede kavga vardı, sloganlar vardı. Kavgaları bitirdik, ilçemize huzur geldi” dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri ve Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ãœzeyir Tunç, Devrem Yolayrımı mevkisinde miting havasında gerçekleÅŸtirilen açılışta yaptığı konuÅŸmada, nasihat ettiÄŸi seçmene, “hepimiz 31 Mart’ta yeni bir seçim, yerel bir seçim ve ÅŸehrül eminlerin seçileceÄŸi bir seçimi yaÅŸayacağız. Tabii ki herkesin kalbinde bir parti vardır, bir isim vardır, bir ÅŸahıs vardır. Sandığın başına gittiÄŸinde hür iradesiyle oyunu ona kullanacaktır. Ama sakın ola ki birbirinizi kırmayın, birbirinizi üzmeyin. Dostlar, arkadaÅŸlar, kardeÅŸler, bu seçimler biter, siz size kalırsınız, bu ölçüyü iyi koruyun. EreÄŸli’de sizin yakından tanıdığınız ve sevdiÄŸiniz Dr. Hüseyin Uysal ile 5 yıl daha hizmete devam edeceÄŸinize inanıyorum” diye konuÅŸtu.
UYSAL: “MAZERET ÃœRETMEDÄ°K”
Kurulan platforma ‘Dik dur eÄŸilme, EreÄŸli seninle’ sloganı ile çıkan mevcut Belediye BaÅŸkanı aynı zamanda partinin Belediye BaÅŸkan Adayı Hüseyin Uysal, görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri konuÅŸmasının ardından sözlerinde, makyaj yaparak halkını kandırmadığını söyledi.
Mahallelerde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını aktaran Uysal, "sorunlar ilçemiz sorunları dedik. Sorunlarla uÄŸraşırken, sorunlardan kaçmadık, çözmek için uÄŸraÅŸtık. Makyaj yaparak halkımızı kandırmadık” dedi.
Uysal, özetle şu ifadeleri kullandı:
"EREÄžLÄ°’YE HUZUR GELDÄ°"
“Göreve geldiÄŸimde ilçede kavga vardı, sloganlar vardı. Kavgaları bitirdik, ilçemize huzur geldi. 5 yıldır kavga etmedim. Çınarın, çeliÄŸin, çileÄŸin ÅŸehri EreÄŸli dedik. Biz köklerimize, medeniyetimize, deÄŸerlerimize ve Erdemir'imize sahip çıktık. Öyle, 'ben Erdemir'i, sendikayı seviyorum' demekle olmuyor.  Bana, 'hiçbir ÅŸey yapmadı, hala da bir ÅŸey yapmadı' diyorlar mı? Ben, 'Ona hiçbir ÅŸey yaptırmayacağız' diyenlere raÄŸmen çok ÅŸey yaptım. 5 yıl yatarak, ayakta uyuyarak ve satarak vakit geçirmedim. Belediyenin mülklerinden bir tane sattığımı, yattığımı duydunuz mu? Bizler hizmet yaptık.
ÖĞRENCÄ°LER ÃœZERÄ°NDEN…
Gelirlerini düşünüyorlar, sömürmeyi düşünüyorlar. Üniversitede öğrenci sayısı çarpı 1500 diyorlar. Öğrenci sayısını gelir olarak düşünüyorlar. İnanın midem bulanıyor. Buradan açıkça söylüyorum. Her yerde öğrenci ve üniversiteyi tartışıyorum. Ama öğrenci sayısı çarpı 1500 derken, bu geliri düşünmek, bu vatandaşım asgari ücretle çalışırken çocuklarına 1500 lira gönderecek. Buna bari demeyin. Böyle hesap mı olur. Üniversite aydınlığa açılan kapı demektir. Öğrenciler geleceğimiz deyin canımı yiyin.
KENT MEYDANI… CAMÄ°…
Kent meydanı olacak ve söz veriyorum cami olacak. Oraya belediye binası, AVM yapmayı düşünüyorlar, akıllılar ya. Belki de bedava yaptıracaklar nasılsa AVM yapacaklar paralarını verir. O bölgeyi rant alanı olarak kullanıldığı zaman ben esnafımı düşünüyorum.  Erdemir esnafını, çarşı esnafını düşünüyorum. Orası esnafımı koruyacak, EreÄŸli’nin nefes alacak en önemli koridoru olacak.”
“HUZURLU VE AKILLI ÅžEHÄ°R VAAT EDÄ°YORUM”
Yeni dönemde güzel hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini öne süreh Uysal, şunları kaydetti:
“Mevlana’nın dediÄŸi gibi ‘bugün yeni ÅŸeyler söylemek lazım’. Bugün yeni ÅŸeyler söyleyeceÄŸiz, projelerimiz hazır. BBP ile büyük projelere imza atacağız. Bizler ne diyoruz. Özümüz millet, sözümüz hizmet. Biz hizmet sözü veriyoruz hizmet. Önce insan diyeceÄŸiz. Huzurlu bir ÅŸehir vaat ediyorum. Akıllı ÅŸehir vaat ediyorum. EreÄŸli’mize, ÅŸehrimize ve ÅŸehrin kaynaklarına sahip çıkacağız. Bir nisanda göreve gelirsem, kaldığımız yerden kolları sıvayıp çalışmayı vaat ediyorum. Onlar ne diyor? Bir Nisan’dan sonra hemen festival komitesi kuracağız diyorlar. Festival komitesi kurmayacağım, Bu milleti sömürttürmeyeceÄŸim, bu esnafın gelirinden para toplattırmayacağım. Bilim festivali, Osmanlı çileÄŸi festivali olacak ama belediye bütçesiyle olacak. Festival yaptık vatandaÅŸtan para istedik mi? O yüzden komite kurmayacağım” dedi.
UYSAL’IR FARKI…
Uysal, kendilerini farklı kılan nedenler olduğunu belirterek, konuşmasını şu şekilde tamamladı:
“Ä°ÅŸte bizim farkımız burada, sizin içinizden biri olmamız. Sizin gibi düşünmemiz. Sizin hayır duanızı almaktan baÅŸka hiçbir gayemiz yok. Bir tek hayır duası istiyoruz. Bizim mücadelemiz şöhret mücadelesi deÄŸil. Bizim mücadelemiz koltuk, makam mücadelesi deÄŸil. Bizim mücadelemiz memleket meselesi. Bizim davamız haklı. Davamız, bayrağımız, ezanımız bizim davamız. Sizler bizi tanıyorsunuz. Bizim dilimiz aynı, benim dilim sizin diliniz. Bizim üslubumuz sizin üslubunuz. Benim duruÅŸum sizin duruÅŸunuz. Benim duruÅŸum belli. Belki beni bu yüzden sevmediler.
Büyük EreÄŸli’nin hayallerini kuruyoruz, bugün onun tohumlarını atıyoruz. Bizler sevgi tohumu atmaya geliyoruz. Aramızda roman kardeÅŸlerimiz de var, alevi kardeÅŸlerimiz de var. Bizim fotoÄŸrafımızda halk var halk. Rahmetli NeÅŸet ErtaÅŸ, ‘Kalpten kalbe bir yol var görülmez, gönülden gönüle gider yol gizli gizli’ diyor. Ä°ÅŸte bunu anlamıyorlar. Sizinle bizim aramızdaki yol bu. Bu yolu bulamayacaklar. Bu yol EreÄŸli’nin yolu. Bugün EreÄŸli’nin hikayesini yazacağız, tarihini yazacağız. Sizlerin de o gün orada biz vardık, EreÄŸli’nin kaderi o gün deÄŸiÅŸti diyeceksiniz. ”
Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa BBP Genel Başkan Başdanışmanı Tolga Aral, BBP İl Başkanı Ahmet Çolak, BBP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, parti yöneticileri, partinin belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları ve çok sayıda Uysal gönüllüleri katıldı.

 

MİTİNG GİBİ OFİS AÇILIŞI

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ozan cifti

22 Åžubat 2019 - 07:23

Miting gibi demeyin bari butun sosyal medyadan her yerden milleti topladilar. Toplasan 100 kisi anca cikar. Uysal boşa kürek salliyor.

Ismaıl ismail

21 Åžubat 2019 - 22:42

Ya bırak bu vaatleri başkan 5 senede ne yaptın ki rnBu üniversite senin yüzünden gitti ereğliden bilem biliyor bilmeyende kime inanıyor bilmiyorum. rnBu proje neler olduğunu çık açık açık anlat hastane nin binaları yıkılırsa elinden gideceğini bilmiyormuydun... herkez biliyorda

Yorum Yazın

Canlı Radyo