Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MİLLİ İTTİFAK!.

MÄ°LLÄ° Ä°TTÄ°FAK!.

Zonguldak’ın EreÄŸli Ä°lçesi’nde, SP 1. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Çetin, katıldığı 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de konuÅŸuyor…

“Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında, SP-BBP ittifakından gösterildiÄŸi milletvekili adayından satır baÅŸları ile;

* Siyasi sahada 31 yıllık geçmişi olduğunu anlattı.

* 1984 siyasete atıldığını söyleyen Çetin; Saadet, Fazilet ve Refah Partileri’ndeki siyasi kademelerinde Zonguldak ve ülke siyasetinde görev yaptığını belirtti.

*Çetin, dönemin Anavatan Partisi’nde görev yapması için teklifler aldığı dönemde rahmetli Devlet Adamı Necmettin Erbakan ile tanıştığını ve hayatı boyunca kendisine yön verdiÄŸini ifade etti.

*24 yıl, Zonguldak’ta 3 partinin teÅŸkilat baÅŸkanlığını yaptığını kaydeden Çetin, yakın çevresinden, ’kendi ailenden daha çok Zonguldak’a ehemmiyet gösteriyorsun’ diyerek eleÅŸtiriler de aldığını söyledi.

*Yusuf Çetin, 28 Åžubat’ların bir daha olmamasını temenni etti.

*Çetin, “Her seçim öncesinde, siyasi partilerin hepsine seçim beyannameleri var. Onların söyledikleri uygulanabilse… Tespit ettiÄŸimiz problemler daÄŸ gibi. Herkesin söylediÄŸi ÅŸey ÅŸu; ’aman Allah’ım oÄŸlum, kızım, damadım iÅŸsiz, iÅŸ yok mu’ diyorlar. Türkiye’de 11 milyon iÅŸsiz var. Peki bunlar neden çözülmez? diye konuÅŸtu, konuÅŸmaya devam ediyor….

 

http://www.yayindakiler.com/player/players.php?ID=292

(PROGRAM SAAT 11.30’DA SONA ERMÄ°ÅžTÄ°R)

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo