Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Milletvekillerden Kaymakam Vekiline Ziyaret

Milletvekillerden Kaymakam Vekiline Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Türkmen ve Çolakoğlu Devrek Kaymakam Vekili Ümit Altay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


GeçtiÄŸimiz günlerde AÄŸrı'nın Patnos Ä°lçesinde Devrek Kaymakam Vekili olarak göreve baÅŸlayan Ãœmit Altay’a AK parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet ÇokaloÄŸlu ve Polat Türkmen hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlık makamında gerçekleÅŸtirilen ziyarette ilçeye kaymakam vekili olarak atanan Ãœmit Altay’ı Devrek’te göreve baÅŸlamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren ÇolakoÄŸlu ve Türkmen,” Öncelikle yeni görevinizden dolayı sizi tebrik ediyoruz. Artık Devrek’te vekaleten kaymakam istemiyoruz. Sizler bu makamlarda oldukça tecrübeli bir idarecisiniz. Sizin bu engin tecrübelerinizden sürekli olarak faydalanmak ve hizmet almak istiyoruz. Elimizden geldiÄŸince asaleten burada kalmanızı saÄŸlayacağız bu hem sizler için hem de ilçemiz adına çok fayda saÄŸlayacağına inanıyoruz. Tekrar ilçemize hoÅŸ geldiniz görevinizde baÅŸarılar diliyoruz” diye konuÅŸtular.

Kendisine gerçekleÅŸtirilen ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Vekili Ãœmit Altay ise,” Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan dolayı duyduÄŸum memnuniyeti belirtmek isterim ziyaretiniz beni onurlandırmıştır. Bizler bu devlete hizmet etmek için görevlendirilmiÅŸ memurlarız. Her tayin olduÄŸumuz yerde yıllarca kalacak ÅŸekilde görevimizi yapmaya gayret ediyoruz. Umarım burada da yıllarca görev yapma imkanını yakalarım. Bizler vatandaşın duasına layık olabilirsek en büyük kazancımız bu olacaktır. Tekrar nazik ziyaretlerinizden dolayı teÅŸekkürlerimi sunuyorum” diye konuÅŸtu.

Gerçekleştirilen ziyarette; Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Canbaş, AK Parti Kadı Kolları Başkanı Serpil Akyar Özmen, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri İsmet Bostancı ve İsa Bükrü, ile Teşkilat Başkanı Recep Çantı hazır bulundular.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo