Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MHP’DE YÜZLER GÜLÜYOR

MHP’DE YÜZLER GÜLÜYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde özel ihtiyacı bulunan kiÅŸilerin sesi olmak için MHP’den Belediye Meclisi Ãœyesi Adayı olan serebral parsi hastası Yasin Çiçek, “engelli bireylerin siyasette söz alması gerekiyordu” dedi.
MHP SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Mahalli Ä°dari Seçimleri öncesinde belediye baÅŸkan ve meclis üyesi adayları ile Ä°l genel meclis üyesi adaylarının da katılımıyla istiÅŸare toplantısı gerçekleÅŸtirdi.
“YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN”
Toplantıya ailesi ile birlikte katılan 5. sıra Meclis Ãœyesi Adayı Yasin Çiçek, kendisine bu görevi veren partinin Ä°lçe BaÅŸkanı Rahman Demirtürk teÅŸekkür etti. Yerel haber sitesinde köşe yazıları da yayımlanan Çiçek, “EreÄŸli’de ki engelli bireylerin siyasette söz alması gerekiyordu. SaÄŸ olsun Milliyetçi Hareket Partisi biz engelli bireylere kucak açtı. Kendilerine teÅŸekkür ediyorum” dedi.
Rahman Demirtürk ise beraber yürüyeceÄŸini belirtti Çiçek hakkında, “Yasin kardeÅŸimize listemizin beÅŸinci sırasında yer verdik. Engelli kardeÅŸlerimize deÄŸer verdiÄŸimizi ve onlarla birlikte yürüyeceÄŸimiz ve onların gönlünde olacağımızı düşünerek kendisini fazla tanımamama raÄŸmen listemizde yer verdik. Yolu ve bahtı açık olsun” diye konuÅŸtu.
Yapılan açıklamanın ardından istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti. Ereğli belediye başkan adayı Talat Şeker, belde belediye başkan adayları, belediye meclis üyesi adayları ile il genel meclis üyesi adayları hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Koca Çınar

21 Åžubat 2019 - 15:58

1 sırada olsaydı samimiyetinizden şüphe olmazdı

Yorum Yazın

Canlı Radyo