Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİSTE GERGİN ANLAR !.

MECLÄ°STE GERGÄ°N ANLAR !.

Meclis üyeleri Halil Bozkuş, Cumhur Nalcı, Kemal Özer mazeretleri nedeniyle katılmadı.


Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, belediye meclisinin nisan ayı ilk oturumu gerçekleştirildi. Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'ndaki toplantıda, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. Gizli oylama ile seçimlerde 15 oy alan Reşat Latif, İhsan Yazıcıoğlu ve Sezai Meriç, encümen üyesi oldu. İhtisas Komisyonları seçimlerinde ise Plan Bütçe Komisyonuna Sabri Dinç, Mustafa Şentürk, Mehmet Erdoğan, Mustafa Başhan, Sibel Yıldız, İmar Komisyonuna Fevzi Mazlum, Turgay Aydın, Yusuf Kalay, Sertan Ocakcı, Serkan Yalçın, Hukuk İşleri Komisyonuna Sezai Meriç, Mahmut Kırkpınar, Nur Oğuz ve Coşkun Öztürk seçildi. Mecliste gündemde yer alan maddeler ilgili komisyonlara havale edildi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Meclis Toplantısında Ak Partili grup ve CHPli grup arasında zaman zaman sözlü tartışmalar yaşandı. 2017 faaliyet raporlarının okunduğu meclis toplantısında CHPli gruptan faaliyet raporları içinde yer alan maddelere eleştiri getirildi. Bu eleştiriler sırasında Ak Partili gruptan Esra Alpago, CHPli gruptan Şerif Sertan Ocakcı, Sibel Kırmızı arasında karşılıklı sözlü tartışmalar yaşandı.

Saat 10:00’da baÅŸlayan meclis ÅŸuana kadar devam ediyor. Gergin ortamda geçen meclise Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal tarafından 10 dakika ara verildi. Aradan sonra meclise devam edilecek.

Ayrıntılar gelecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
şaşkın3
hayran1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo