Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

MECLİS TOPLANTISININ 2. OTURUMU !.

MECLİS TOPLANTISININ 2. OTURUMU !.

Kdz. Ereğli Belediyesi olağan meclis toplantısının 2. oturumunda Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi`nin Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesine tahsisi konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.


Hastane arazisine yapılması gündemde olan ve Ereğli’de uzunca bir süre kamuoyu oluşturulan kampüsleşme konusunda hastane arazilerinin Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına istenmesi gündemde. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal eski kararın geçerli olduğunu Devlet Hastanesi arazilerinin Bülent Ecevit Üniversitesi’nin uhdesinde olduğunu ancak ortada sonucu beklenmesi gereken bir karar olduğunu ve o karar göre hareket edeceklerini gerekirse B planı uygulayacaklarını söyledi.

Ak Parti grubundan Yusuf Kalay, CHP grubuna ve tüm meclis üyelerine yönelik yaptığı önerisinde ise Eski Devlet Hastanesi arazisinde her gün nöbet tutulması, orda gerekirse ateş yakılması, bayrak dikilmesi ve ilk gün nöbetini de kendisinin tutacağını söyledi. Buna CHPli gruptan destek geldi. Şerif Sertan Ocakcı “Bu kararınızın arkasındayız. Bunu hayata sokalım” dedi.

Ayrıntılar gelecek.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo