Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Liderler oyunu kullandı!.

Liderler oyunu kullandı!.

Liderler oyunu kullandı!.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN OYUNU KULLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Üsküdar’da oyunu kullandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, damadı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kızı Esra Albayrak, torunları Ahmet Akif ve Emine Mahinur ile birlikte oyunu kullanmak üzere Saffet Çebi Ortaokulu’nda geldi. Vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan Erdoğan, sandık görevlileri ile selamlaştıktan sonra oy pusulasını alarak 3248 nolu sandıkta oyunu kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy zarfını torunu Ahmet Akif, eşi Emine Erdoğan’ın oy zarfını ise diğer torunu Emine Mahinur sandığa attı.

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM OYUNU KULLANDI

Başbakan Binali Yıldırım oyunu İzmir’de kullandı. Başbakan Yıldırım Menderes İlçesi Gölcükler Adnan Olcay Ortaokulu 1085 nolu sandıkta oyunu kullandı.

.CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU OYUNU KULLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  oyunu Ankara’da kullandı. Kılıçdaroğlu, Arjantin İlkokulu’nda 4142 no’lu sandıkta oyunu kullandı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ OYUNU KULLANDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oyunu Ankara’da kullandı. Bahçeli Anıttepe Ortaokulu 1285 no’lu sandıkta oyunu  kullandı. (

Ereğli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo