Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Külünk: “Biz yenilmedik, geri çekildik”

Külünk: “Biz yenilmedik, geri çekildik”

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Sağlık Sen Karadeniz Ereğli temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Bir millet diriliyor, bir millet uyanıyor’ konulu konferansa katıldı.


Külünk, Gülüç beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’de düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlatarak, yerli ve milli olmanın önemine değindi. Külünk insanlığın bir kez daha Anadolu topraklarında yükseleceğini söyledi. Osmanlı’nın çökertilmesiyle zulmün payitaht kılınmaya başlandığını belirten Külünk, şöyle dedi:
“Osmanlı’yı çökerttiler, zulmü payidar kılmak istediler. Ancak bunun daim olması mümkün değildir. Biz de geri çekildik. 24 milyon kilometrekarelik Akdeniz’in Türk gölü olduğu bir zamandan Anadolu topraklarına geri çekildik. Biz yenilmedik, çökmedik, geri çekildik. Çünkü batı 18 ve 19. Yüzyılda akıl üstünlüğünü ele geçirdi. Ele geçirdiği akıl üstünlüğü üzerinden fiziki galibiyeti elde etti. Bu akıl ve fiziki galibiyet karşısında yeni baştan derlenip toparlanmak, dışarıdan fetret devri olarak görülen bu zaman diliminde biz yeni baştan bir yükselişin hazırlığını yaptık. O yükseliş insanlık için mukadder bir yükseliştir” dedi.
Konferansa Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Azar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve vatandaşlar katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo