Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“KÖPRÜ İŞİNİN HIZLANMASI LAZIM”

“KÖPRÃœ İŞİNÄ°N HIZLANMASI LAZIM”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, hafta başında Balı ve Kırmacı mahallelerine yaptığı ziyaretlerin ardından bu kez de Göktepe, Kıyıcak ve Dağlar Mahallelerini ziyaret etti.

BaÅŸkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Ãœyelerinin de katıldığı ziyaretlerde mahallelerde yapılan hizmetleri anlatan ve halkın isteklerini dinleyen BaÅŸkan Uysal, söz konusu 3 mahallede yol güzergâhlarının, karayolları standartlarında yapılan oto korkuluk ve bariyer çalışmasıyla daha güvenli hale geldiÄŸini söyledi.

EreÄŸli genelinde tehlike arz eden yollarda toplam 8 kilometre uzunluÄŸunda bariyer çalışması yapıldığını hatırlatan Uysal, “ 8 kilometrelik çalışmanın 4 kilometresini Göktepe, Kıyıcak ve DaÄŸlar’da yaptık.”dedi.

DAÄžLAR HALKINDAN BAÅžKAN UYSAL’A TEÅžEKKÃœR

2011 yılında belediyeye katılan ve sene başında BaÅŸkan Uysal’ın talimatıyla kanalizasyon çalışmalarının baÅŸladığı DaÄŸlar’da, gerek Mahalle Muhtarı Ecvet Åžahin, gerekse mahalle halkının kanalizasyon çalışması nedeniyle kendisine teÅŸekkür ettiÄŸi BaÅŸkan Uysal, Karagucak mevkiinde biten kanalizasyon çalışmalarının DaÄŸlar merkezde devam edeceÄŸini ve en geç ocak ayı sonunda mahallede kanalizasyon sorunu kalmayacağını söyledi.

Başkan Uysal, toplantının yapıldığı mahalledeki eski okulun, mahalle konağına dönüştürülmesi noktasında da gerekli çalışmaların yapılacağını müjdeledi.

KIYICAK HALKINA TEÅžEKKÃœR ETTÄ°

Kıyıcak Mahallesi ziyaretinde Mahalle ve Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Uysal, mahalleye giriş yolunda yaşanan geçiş sorunu konusunda gösterdikleri sabır nedeniyle mahalle halkına teşekkür etti.

KÖPRÜ İŞİNİN HIZLANMASI LAZIM

“Yapmamız gerekenlerin yanında, takip etmemiz gereken konular var. Bunların başında da sizin yaÅŸadığınız yol sorunu geliyor”diyen BaÅŸkan Uysal, “Biliyorum ki projesi çizildi. Bu iÅŸin hızlanması lazım. Sizin EreÄŸli’den gelirken neredeyse Alaplı’ya kadar gidip dönüş yapmanızı gerektiren bu sorunun ortadan kalkması için Karayollarında ne gerekiyorsa yapacağım.”dedi.

Göktepe Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı Mustafa Atmış ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve bir süre sohbet eden BaÅŸkan Uysal, yapılanları anlatarak istekleri tek tek not aldı.

Ä°STÄ°KRAR VE GÃœVEN ORTAMI BOZULMASIN

BaÅŸkan Uysal, “ Belediyemiz birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Gerek belediye olarak, gerekse iktidar belediyesi olmamızın avantajlarını kullanarak ne gerekiyorsa yanınızdayım. Biz sorunların çözümü için kararlıyız. Temennimiz o ki, istikrar ve güven ortamı bozulmasın.” ifadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo