Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KGD'YE ZİYARET

KGD'YE ZÄ°YARET

Zonguldak’ta Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav’ı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen’in ziyaret ettiği bildirildi.


DESTEK Ä°STEDÄ°
Türkmen’in yaptığı yazılı açıklama şöyle:
“Zonguldak’ta uÄŸramadınız elini sıkmadığımız merhaba demediniz insanlarımızın olmaması adına gayret gösteriyoruz. Hem ayağımız, elimiz, dilimiz olan basını da ziyaret ederek düşüncelerimizde insanlarla paylaÅŸmak istiyoruz. Derdimizi sıkıntımızı milletimizi anlatmaya gayret ediyoruz. Onlardan destek istiyoruz. Normal seçimin dışında çok daha farklı anlamlar hitap ettiÄŸini söylüyoruz. Zonguldak’tan cumhurbaÅŸkanımıza cumhurbaÅŸkanlığı hükumet sistemine ve meclisimize güçlü bir destek istiyoruz. Ä°nÅŸallah milletimi zede daha fazla anlatmaya gayret edeceÄŸiz. Ä°nÅŸallah 24 Haziran seçimleri ülkemize milletimize hayırlar getirsin diye dua ediyoruz.” 
TÃœNELÄ° HATIRLATTI
Osman Sav da şunları kaydetti:
“Öncelikle 24 Haziran seçimlerinin vatanımıza, milletimize Zonguldak’ımıza hayırlar getirmesine istiyoruz. Karaelmas Gazeteciler DerneÄŸi öncülüğünde baÅŸlattığımız Zonguldak Platformunun Mithat PaÅŸa Tüneli’nin yapım aÅŸamasında Polat Bey başından beri vardı. SaÄŸ olsun kendisi bizim önümüzde açmıştır. Aynı sözü Havaalanı’nın yurt içi seferlerin açılması konusunda da destek istedik. Zaten CumhurbaÅŸkanımız da kendisini bu konuda görevlendirdi. Zonguldak sorunları konusunda Polat beyi rahatsız edeceÄŸiz. Her ÅŸey ülkemiz için Zonguldak’ımız içindir. Teröre bulaÅŸmadan hiç kan dökülmeden dostluk ve barış içinde bir seçim geçmesini diliyoruz. Vatanımıza, milletimize tekrar hayırlı olsun." 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo