Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Keleş ve Şahin… Ekonomi üzerine…

Keleş ve Şahin… Ekonomi üzerine…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Yeminli Mali Müşavir (YMM) Erol Şahin ile ilçe ekonomisi üzerinde istişarelerde bulunduğunu bildirdi.
Edinilen bilgiye göre Åžahin, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TSO makamda görüştüğü KeleÅŸ’e, yeni görevlerinde baÅŸarılar dilemek amacıyla ziyaret gerçekleÅŸtirdiÄŸini belirterek, kendileri ile hem siyasi hem de ekonomik konular üzerinde görüş alışveriÅŸinde bulunduÄŸunu ifade etti.
AK Parti’den Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı için aday adaylığı düşüncesi olduÄŸunu ve bu konuda STK temsilcileri ile görüşüp onların fikirlerini aldığını dile getiren Åžahin, EreÄŸli’nin menfaatleri için her türlü görevi yapmaya hazır olduÄŸunu vurguladı. 
KeleÅŸ ise Åžahin’e çıktığı yolda baÅŸarılar dileyerek, “Erol Åžahin, bölgemizin tek Yeminli Mali Müşaviri ve ekonomik konular üzerinde uzman bir arkadaşımız. Kendisi ile ilçenin ekonomik meseleleri üzerinde görüş alış veriÅŸinde bulunduk. Ayrıca siyasi açıdan çıktığı yolda kendisine baÅŸarılar diliyoruz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo