Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’KAYNAŞTIKÇA GÜLEN YÜZLER’ PROJESİ

’KAYNAÅžTIKÇA GÃœLEN YÃœZLER’ PROJESÄ°

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi, ’KaynaÅŸtıkça Gülen Yüzler Projesi’ni hayata geçiriyor. Proje kapsamında ÅŸehirdeki tüm yerel ve yaygın marketler bir bölümünde ihtiyaç sahipleri için açılacak olan ÅŸeffaf bölümde toplanılması planlanan gıdalar ve maddi bağışlar, belediyenin öncülüğünde fakir-fukaraya dağıtılacak.

Bu kapsamda EreÄŸli’deki yerel market sahipleri ve ulusal market yöneticileriyle kahvaltıda bir araya gelen Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, marketçilerin bu proje hakkındaki her türlü görüş ve önerilerine açık olduÄŸunu söyledi.

BaÅŸkan Uysal, EreÄŸli’de engelli, yaÅŸlı ve çocuklara yönelik deÄŸiÅŸik projelerin de bitme aÅŸamasında olduÄŸunu vurgulayarak, “EreÄŸli’de çok sayıda market var. Bizim amacımız, muhtaç durumdaki vatandaÅŸlarımıza, duyarlı ve hayırsever vatandaÅŸlarımızın yapacağı gıda bağışlarını bir havuzda toplayarak, ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlarımıza kimsenin görmeyeceÄŸi bir ÅŸekilde ulaÅŸtırmak” dedi.  

Marketçilere yapmayı planladıkları projeyi anlatan Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan’da, Belediye Sosyal Ä°ÅŸler Müdürlüğü’nün yürüttüğü projenin hayata geçirilmesi için marketçilerin ve vatandaÅŸların desteÄŸini beklediklerini söyledi.

BaÅŸkan Yardımcısı ErdoÄŸan bazı belediyelerin bu projeyi uyguladığını hatırlatarak, proje kapsamında marketlerin görünen bir bölümünde alış-veriÅŸ yapan vatandaÅŸların bağış yapacağı gıdaların toplanıldıktan sonra belediye bünyesindeki ’Gençlik Meclisi’nin ’KaynaÅŸtıkça Gülen Yüzler’ yazılı tişörtler ve poÅŸetlerle ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar dağıtılacağını ve yardım alan vatandaÅŸların da asla rencide edilmeyeceÄŸini söyledi. 

Marketçilerde belediyenin bu işte öncü olmasından dolayı halkında bağış konusunda güven duyacağını belirterek, üzerlerine düşeni yapacaklarını söylediler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo