Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYMAKAM,AK PARTİ HEYETİNİ AĞIRLADI

KAYMAKAM,AK PARTÄ° HEYETÄ°NÄ° AÄžIRLADI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Kaymakamlığı görevine atanan Nazım Madenoğlu ile kez bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, Ä°l Genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları BaÅŸkanları, parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. EreÄŸli Hükümet Konağına gelen ÇaturoÄŸlu’nu Kaymakamlık makamı giriÅŸinde Kdz. EreÄŸli Kaymakamı MadenoÄŸlu karşıladı ve makamında ağırladı.

 

KAVGALI EVE KIZ VERÄ°LMEZ

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Çaturoğlu, Kavgalı eve kız verilmeyeceğini belirterek şunları söyledi:

“Kaymakamımıza yeni görev yerinde baÅŸarılar diliyorum. Kaymakamımız çalıştığı yerlerde iyi intiba bırakmış bir idareci. Biz EreÄŸlimizin hak ettiÄŸi noktaya gelebilmesi açısından Kaymakamımızla el ele vererek bütün sivil toplum kuruluÅŸlarımızın da destekleriyle olaÄŸan üstü bir çaba sarf edeceÄŸimize kimsenin şüphesi olmasın. Ben her zaman ifade ediyorum; kavgayı gürültüyü bir kenara bırakır bölgemizin kalkınması noktasında enerjimizi sarf edersek bundan daha çok iyi netice alırız diye düşünüyoruz. Bizde bir söz var; ’kavgalı eve kız verilmez’ diye yani bir yerde siyasiler, bürokratlar, idareciler birbiriyle kavga halindeyse oraya inanın Ankara da bir ÅŸey vermek istemez. O noktada biz birlik beraberliÄŸi saÄŸlayabileceÄŸimize eminiz. Bunu saÄŸlamaya çalışıyoruz ve epey de bir netice aldık. BirliÄŸin beraberliÄŸin üstesinden gelemeyecek hiçbir ÅŸey yok. EreÄŸlimizin sorunları belli, Zonguldak’ın sorunları belli. Bu sorunların çözümü ile alakalı en iyi ÅŸekilde altını doldurarak yolumuza devam edeceÄŸiz. Ä°nÅŸallah birlikte hayırlı çalışmalara imza atarız.” Dedi.

 

VARLIK NEDENÄ°MÄ°Z BU

Kaymakam MadenoÄŸlu ise ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getirerek, “Bütün siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, bürokratlarımız, kısaca toplumu oluÅŸturan bütün kesimlerimizle beraber vilayetimizin desteÄŸini de yanımıza alarak ilçemize ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması konusunda gayret göstereceÄŸiz. Zaten görevimiz bu, varlık nedenimiz bu.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo