Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAYA: “EREĞLİ’DE İYİLER KAZANACAK”

KAYA: “EREĞLİ’DE İYİLER KAZANACAK”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


İYİ Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “şimdi de diyorlar ki Sayın Cumhurbaşkanı buraya gelecek buranın İl olacağını söyleyecek ve oyları toplayacak. Bende diyorum ki; Karadeniz Ereğli halkı eğitimlidir, kültürlüdür. Bu kent 4 bin yıllık bir geçmişi olan kadim bir kenttir. Bu kentin topraklarına ayaklarını basan insanlar böylesi sözlere aldanmazlar” dedi.

Genel Başkan Meral Akşener’in iki yıl önce kurduğu İYİ Parti, Karadeniz Ereğli’de seçim ofisi açtı. Uzun bir dönem Zonguldak Valisi olarak görev yapan şimdi ise partinin İl Başkanı olan Yavuz Erkmen, Ali Molla Camisi yanında düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çanakkale şehitlerini andı, minnet diledi. Şehitlerin emanet ettiği ülkeyi hak ettiği gibi sahip çıkılması gerektiğini belirten Erkmen, “şehitlerimizin bize bıraktığı bu güzelim ülkede kardeşçe, birlikte beraberce yaşamayı arzu ediyoruz. Bunun örneğini biz burada İYİ Parti olarak sergiliyoruz. Biz diyoruz ki; bugüne kadar burayı yerelde ya da genelde yönetenlerle değil, gelin ilk defa burayı yönetmeye talip olan İYİ Parti ve onun adayı olan Ali Kaya kardeşimiz ile onunla birlikte belediyi meclis ve il genel meclisindeki arkadaşlarımıza bir fırsat verin” diye konuştu.
GIDA KUYRUKLARINI İŞARET ETDEN KAYA,  “TÜRK’TEN KÖLE OLMAZ” DEDİ
Karadeniz Ereğli’de ittifak anlaşmazlığının sonrasında adaylığını açıklayan, “oy işi gönül işidir, tabusuzdur” diyerek saha inen Belediye Başkan Adayı Ali Kaya’da, yurttaşın zihin köleliğine sevk edildiğini öne sürerek, “Türk Milleti’nin var olma mücadelesinin tüm emperyalistlere karşı dik duruşunun sembolüdür bugün. Türk Milleti tarihi boyunca asla köle olmamıştır. Birçok milletten köle olmuştur ama Türk’ten köle olmamıştır. Türk Milleti’ni köle yapmaya çalışan zihniyetlere karşı ‘dur’ demek için İYİ Parti’de birleştik. İnsanımız zihniyet anlamında 3 kuruş paraya, torpille köleleştirilmeye çalışılınıyor. Banka kuyruklarında, gıda maddesi kuyruklarında köleleştirilmeye çalışılınıyor.
İnsanımız, kendi genetik kodlarından gelen o bağımsızlık ve dik durma anlayışının dışına itilmeye çalışılınıyor. İYİ Parti, kendi içinde Sultan Alparslan’ı barındırıyor. İYİ Parti Fatih Sultan Mehmet7i barındırıyor. İYİ Parti, bağımsızlık sembolümüz olan Mustafa Kemal’i barındırıyor. İYİ Parti, Türk Milleti’nin özüdür” ifadelerini kullandı.
“ŞEHRİN EMARINI ÇEKTİK”
Kaya, projelerinden bazılarını anlattığı sözlerinde, sorunları çözmek için profesyonel bir ekip kurduğunu dile getirerek şunları söyledi:
“Şehrin emarını çektik. Sorun çok ama bu kentin iki en önemli sorunu var. Birisi işsizlik, diğeri trafiktir. Bunlarla ilgili dört koldan çalışıyoruz, bağlantılarımızı kuruyoruz. Bu sorunları çözecek olan biziz.
Sosyal anlamda da var olacağız. Ereğli’ye Yaşam Köyü kuracağız. Ereğlimizde 3 binden fazla durumları özel olan engelli insanımız var. Bu insanlarımız 20 dönüm arazi üzerinde olağanüstü imkanlarla donatılmış bir Yaşam Köye kuracağız.
Karadeniz Ereğli’de olmazsa olmazımız Ereğli’nin İl olmasıdır. Yarın buraya Sayın Cumhurbaşkanı gelecek te buraya müjde verecek ya. Bizim Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İYİ Parti iktidarı ile burayı zaten İl yapacağının sözünü vermişti. Söz üstüne söze gerek yok. Sayın Meral Akşener, meslek hayatı olan öğretmenliğe ilk başladığı yer Karadeniz Ereğli’nin Ormanlı beldesi Ortacı mahallesidir. Değerli Ereğli halkına selam söyledi. Ereğlili kadılara, Ereğli halkına selamını iletti ve burayı yakından takip ediyor.”
“KORKUYORLAR, AFİŞLERİ YIRTILORLAR” İDDİASI
Parti afişlerinin zarara uğratıldığını da ifade eden Kaya, sözlerine şu cümlelerle devam etti:
“İl Genel Meclisi Üyesi Adayı arkadaşımız Sinan Durdu’nun afişlerini yırtıyorlar, yerlerinden söküyorlar. Sabahlara kadar başlarında nöbet tutmaya başladık. Yahu AK Parti ve CHP’nin hiç afişleri zarar görmüyor. Niye bizim ki yırtılıyor? Çünkü korkuyorlar. Çünkü İYİ Parti’den korkuyorlar. İYİ Parti’ye sahip çıkın. İYİ Parti bu memleketin umududur. İYİ Parti Türkülüğün ve İslam’ın yürüdüğü ana sağlam koldur.”
“EREĞLİ HALKI EĞİTİMLİDİR, KÜLTÜRLÜDÜR”
Kaya, konuşmasının son bölümlerinde, 5 yıllığına çalışmak için seçmenden destek istedi. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, şunları kaydetti:
“Emin olun, Ereğli için en iyisini yapacağım. Bir kere olsun fırsat verin. Eğer eksik yaparsak bize bir tokat vurun denize atın. Ama eskileri canlandırmaya çalışmayalım. Bu şehri 5 yıl boyunca yöneten AK Parti’dir ve neler olduğunu hep beraber görüyoruz. 5 yıl geldi geçti ama şikayetleriniz katlana katlana çoğalmadı mı?
Şimdi de diyorlar ki Sayın Cumhurbaşkanı buraya gelecek buranın İl olacağını söyleyecek ve oyları toplayacak. Bende diyorum ki; Karadeniz Ereğli halkı eğitimlidir, kültürlüdür. Bu kent 4 bin yıllık bir geçmişi olan kadim bir kenttir. Bu kentin topraklarına ayaklarını basan insanlar böylesi sözlere aldanmazlar.
Madem verecektin 17 yıldır niye vermedin. Seçime kalmış bir hafta, gelip söz vereceksin! Ereğli halkı keklik değildir, yemezler. Çok beklersiniz çok. Ereğli ‘iyileri’ seçecek. İYİ Parti Karadeniz Ereğli’de seçimi kazanacak ve vatandaşımız yeniden yüzü gülecek. Yeni bir sayfaya, yeni yüzlere, yeni bir pencereye ihtiyacımız var. Karadeniz Ereğli; biz sizinle beraber 5 yıl çalışmak için müsaade istiyoruz. Hepinizi kucaklamak, sevginizi ve duanızı almak istiyoruz.”
Konuşmaların sonrasında seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.  

 

KAYA: “EREĞLİ’DE İYİLER KAZANACAK”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo