Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KAVLAK, GÜLÜÇ’TE !.

KAVLAK, GÜLÜÇ’TE !.

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak, Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gelerek Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ı ziyaret etti. Kavlak her zaman Erdemir işçilerine destek olan baÅŸkan DemirtaÅŸ’a teÅŸekkür etti.

Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf Ziya OdabaÅŸ Kdz. EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan ve yönetim kurulu üyeleri Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ı makamında ziyaret etti. DemirtaÅŸ’ın eÅŸi ışıl DemirtaÅŸ, AK Parti Gülüç Belde BaÅŸkanı Ä°smail Yılmaz ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte kapıda karşıladığı Kavlak kendisine teÅŸekkür etti. Kavlak burada yaptığın konuÅŸmada, “Gülüç Belediye baÅŸkanımız Gökhan DemirtaÅŸ bizim çok sevdiÄŸimiz bir kardeÅŸimiz. Kendisi hem Erdemir hem de Tat Metal’da ki mücadelelerimiz sırasında her koÅŸulda bizlerin yanında yer almış ve emekçilere destek vermiÅŸtir. Bende kendisine Türk Metal Sendikası ve tüm işçi arkadaÅŸlarımız adına teÅŸekkür ediyorum” dedi. Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ ise Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak, Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yusuf ziya OdabaÅŸ, EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan ve yönetim kurulunu Gülüç Belediyesi’nde ağırlamaktan son derece mutlu olduÄŸunu söyledi. DemirtaÅŸ konuÅŸmasında “ Göreve geldiÄŸim günden bu yana gerek Erdemir, gerekse Tat Metal’de Türk Metal Sendikası’nın emekçi kardeÅŸlerimiz için verdiÄŸi mücadelede hep yanlarında oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceÄŸim. Sayın Pevrul Kavlak bir aÄŸabeyim olarak bizlere hep destek oldu. Gülüç’de baÅŸta üst geçit olmak üzere yaptığımız birçok hizmette Türk Metal Sendikası’nın ve Genel BaÅŸkanı Sayın Pevrul Kavlak aÄŸabeyimin katkısı ve destekleri vardır. Kendilerine bir kez daha bu desteklerinden dolayı Gülüç halkım adına teÅŸekkür ediyorum. Yeni dönemde de Türk Metal Sendikası ve emekçi kardeÅŸlerimizle bu dostluÄŸumuz devam edecek.” Ä°fadelerini kullandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Belgin Gürkan

28 Mart 2019 - 12:15

Ne destek verdiğini de açıklasalar da öğrense idik, Bir belediye başkanı sendikaya ne destek verebilir işçilerin yanında nasıl olur ben merak ettim şimdi

Yorum Yazın

Canlı Radyo