Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Karacan, Uysal’ı ziyaret etti

Karacan, Uysal’ı ziyaret etti

AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve EskiÅŸehir Milletvekili Harun Karacan Kdz. EreÄŸli Belediyesini ziyaret ederek Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’a çalışmalarında baÅŸarılar diledi.


Aynı zamanda AK Parti Sivil Toplum KuruluÅŸları ve Halkla Ä°liÅŸkilerden sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcısı Harun Karacan, Kdz. EreÄŸli Belediyesini ziyaret etti.
Sivil Toplum örgütleriyle istiÅŸarelerde bulunmak ve çeÅŸitli ziyaretler için Zonguldak’a gelen AK Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Harun Karacan, Kdz. EreÄŸli temasları kapsamında Kdz. EreÄŸli Belediyesini de ziyaret etti. Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından Belediye giriÅŸinde karşılanan Karacan, BaÅŸkan Hüseyin Uysal’a çalışmalarında baÅŸarılar diledi.
Kdz. EreÄŸli halkına sevgi ve selamlarını ileten Karacan; “Çalışmalarınızda sizlere baÅŸarılar diliyorum. Hizmetlerinizde Allah muvaffak etsin” dedi.
Karacan’ın EreÄŸli Belediyesi ziyaretine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk ÇaturoÄŸlu, Ä°l BaÅŸkanı Zeki Tosun, Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo