Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Kamuoyunun bilgisine…

Kamuoyunun bilgisine…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin EreÄŸli FM’e “haber”, “belgegeçer” ve “bilgi” ambargosu uygulamaya baÅŸlaması üzerine kamuoyunu bilgilendirme yazısıdır…

   DeÄŸerli Karadeniz EreÄŸli halkının oyunun büyük bölümünü alarak yeniden Belediye BaÅŸkanı seçilen Halil Posbıyık; basın etik ve ahlak kurallarını yayın ve yayım faaliyetlerine ilke edinen “yalansız ve net” basın faaliyeti yürütme yolunda mesai harcayan EreÄŸli FM’e “ilan” ve “haber” ambargosu uygulamaya baÅŸlamıştır. Posbıyık’ın verdiÄŸi talimat doÄŸrultusunda Belediye ile ilçe basını arasında kurulan sosyal aÄŸ ile elektronik posta sisteminden kurum çalışanlarımız çıkartılmıştır.

     25 yıllık “gazetecilik” ve “radyoculuk” faaliyetleri sürdüren EreÄŸli FM, bugüne deÄŸin; hiçbir kurum ya da kuruluÅŸun ilan desteÄŸine ‘ihtiyaç duymadan’ basın icraatlarını sürdürmüş; yenilenen, zaman zaman ise deÄŸiÅŸen ‘haberci’ kadrosu ile de kendi haberini kendi bulmuÅŸ, yaratmış ve yapmıştır. Haber yaparken kimseye ‘haber yapabilir miyim?’ diyerek icazet almamış; vicdan, ahlak ve basın ilkeleri ne diyorsa bunu ortaya koymuÅŸtur.

     EreÄŸli Belediyesi’nin sahibi, hangi partiye oy verirse versin EreÄŸli halkıdır. Dolayısı ile Müftüzade Halil Kaptan döneminden bugüne ‘kimsenin tekelinde olmadan’ süregelen Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ile ilgili haberleri dün nasıl aktarıyorsak bugün de takipçilerimiz ile ilçe halkına sunmaya devam edeceÄŸiz. EreÄŸli Belediyesi’nde ‘haber niteliÄŸi taşıyan’ her ne olursa bunu yine aynı önem ve ciddiyet ile aktarmaya devam edeceÄŸiz.

      Maddi durumu basın faaliyetlerini sürdürmede oldukça yeterli durumda olan EreÄŸli FM; habercilik bilgisi, istihbarat kaynağı, haberleÅŸtirme kabiliyeti, görüntü ve fotoÄŸraf sunumu beceresi gösteren haber merkezi ile haber yapmaya devam edecektir. Hiçbir ‘ambargo’, yayıncı ve yayımcı olmamızdan bizi alı koyamayacaktır.

      Kinsiz, nefretsiz, saygı, sevgi ve hoÅŸgörülü bir EreÄŸli dileklerimiz ile… (EreÄŸli FM çalışanları)  

 

***********

https://ereglifm.com.tr/haber/yok-sayilmak-istemiyorlar/18983?fbclid=IwAR1_mbdKxdAXbf_3PCCWErw6PKn9NSyFc4jrHGEf0TLgEFjzsw0shpTPVoI

EreÄŸli FM’in EreÄŸli Belediyesi ile ilgili yaptığı en son haberi şöyleydi:

 “YOK SAYILMAK” Ä°STEMÄ°YORLAR!
Karadeniz EreÄŸli Belediyesi uhdesindeki Sahil Kafe’nin ihale çıkacağı kararının ardından, tesis bünyesindeki ‘özel bireyler’ ile onların ailelerine ayrılan bölüm olan “Tebessüm Kafe’nin” akıbeti merak konusu oldu. Özel bireyler ‘yok sayılmak’ istemiyor…
Edinilen bilgiye göre, Mayıs ayı Belediye Meclisi’nde AK Parti’li Belediye Meclis Ãœyeleri’nin red oyuna karşılık, CHP’li Belediye Meclis Ãœyelerinin kabul oyları ile Sahil Kafe’nin ihaleye çıkacağı kararı alındı. Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, iÅŸletmenin zarar ettiÄŸini ve bu nedenle ihaleye çıkarttıklarını söylemiÅŸti.

UYSAL ZAMANINDA YAPILMIÅžTI
2014 yılından bu yana belediye tarafından iÅŸletilen ve ucuz olduÄŸu için tercih edilen Sahil Kafe’nin bir bölümü ise eski Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal döneminde özel bireyler ve ailelerinin kullanımına uygun hale getirilmiÅŸti.

-HABERİN İÇİNDEN-
ÖZEL BİREYLER ve AİLELERİ NE OLACAK!?
*Yaklaşık bir yıldır, özel bireyler yararına ilçede “YaÅŸam Köyü” kurmak için olaÄŸanüstü çarpa harcayan bu bireylerin aileleri, birde üstüne kendilerine ait olan tek tesisisin de ellerinden gitme ihtimali karşında üzgün.

*Spor yapmaları gereken özel bireyler, spor yapabilecekleri salon bulmak konusunda dertliler.

*Müzik dersi alması gereken özel bireyler, kendilerine ayrılan Cumhuriyet Halk Evlerindeki odanın, son 2 haftadır kullanılmayan eşyalar ile doldurulmasından dertliler.

*Sosyal hayatta olmak isteyen özel bireyler; bozuk yollar, yetersiz alanlar, saygısız kiÅŸiler ve özel insanları sözümüz ona ‘kusurlu’ gören engelli insanlardan dertliler.

*Özel insanlar ve onların aileleri sürekli ötelenmekten, yok sayılmaktan bıktılar, dertliler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın7
gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo