Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİ’NİN ADAYI KAYA: “DEĞİŞİMİ KARADENİZ EREĞLİ’DEN BAŞLATALIM”

İYİ’NİN ADAYI KAYA: “DEĞİŞİMİ KARADENİZ EREĞLİ’DEN BAŞLATALIM”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


İYİ Parti Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, destek istediği seçmenden, “bu seçimde alışkanlıklarından kurtulun” dedi.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile saha inen siyasetçilerden İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Asım Tazegül, İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu ve partinin Ereğli Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, ilçedeki iki özel hastane olan Anadolu ve Echomar’a giderek buradaki bayan çalışanlara çiçek verdiler.
Hasta ve yakınları ile de görüşen Ali Kaya, Genel Başkan Meral Akşener’i hatırlattığı sözlerinde, “bizim için çok değerlisiniz. Bir kadının başarı öyküsüne katkı üretelim. Bir kadının, bu ülkeye ne kadar güzel şeyler katabileceğine şahit olalım. Ereğli’nin değişmeye ihtiyacı var, bize sahip çıkın. Alışkanlıklarımızı bir kere olsun bırakalım ve değişime katılalım. Bugüne kadar oyumunuzu ‘oraya’, ‘buraya’ verdiniz ama bu sefer vermeyelim. Tepkimizi gösterelim ve seçmenin demokrasi tavırlarını herkes görsün. Bütün partiler kendisine çeki-düzen versin. Karadeniz Ereğli, 4 bin yıllık kadim kültürü olan, çok ciddi yetişmiş insan gücü olan bir yerdir. Ereğli, tüm Türkiye’ye demokratik tepki vermekte örnek olsun. Değişimi Karadeniz Ereğli’den başlatalım” diye konuştu.


 

İYİ’NİN ADAYI KAYA: “DEĞİŞİMİ KARADENİZ EREĞLİ’DEN BAŞLATALIM”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo