Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İYİ PARTİLİ KAYA’DAN İDDİALI ‘MECLİS ÜYESİ’ AÇIKLAMASI

İYİ PARTİLİ KAYA’DAN İDDİALI ‘MECLİS ÜYESİ’ AÇIKLAMASI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de Ä°YÄ° Parti Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Kaya, “muhteÅŸem bir Meclis kadrosu hazırlamayı düşünüyoruz. Gerçekte, sizde gördüğünüzde çok takdir edeceksiniz” dedi.  
31 Mart Mahalli Ä°dari Seçimlerin sonunda Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’ni isteyen siyasi partilere Ä°YÄ° Parti’de dahil oldu. Ä°lçede, iÅŸ insanı Ali Kaya’nın Ä°YÄ° Parti adayı olduÄŸunun açıklanmasının ardından iyiden iyiye ısınan siyaset kazanın içinde AK Parti, CHP, MHP ve Ä°YÄ° Parti adayları “EreÄŸli” için kaynıyor.
Ali Kaya, bir otomobil markasının araç lansmanı öncesi EreÄŸli FM’in isteÄŸi üzerine yaptığı açıklamada, CHP ile Ä°YÄ° Parti arasındaki ittifak sürecinin ‘birlik’ içinde sonuçlanmadığını söyledi. Bunun üzerine kendisinin aday olduÄŸunu açıkladığını belirten Kaya, ÅŸunları söyledi:
MUHTEÅžEM BÄ°R MECLÄ°S KADROSU…
“Ä°ttifak sürecini yakından takip ettik ve Karadeniz EreÄŸli’de ittifak gurubunun ortak seçime girmesi noktasında emek verdik. Sonuç olarak ise Cumhuriyet Halk Partisi ile yollarımızı ayırarak tem başına Ä°YÄ° Parti olarak devam etmeye karar verdik. Ben de bu süreç içinde iyi ÅŸeylerin olması noktasında çok ekmek verdim. En sonunda, belediye baÅŸkanlığı adaylığımızı ilan etmek durumunda kaldık. Bu saatten sonra inÅŸallah Karadeniz EreÄŸli’de Ä°YÄ° Parti’nin adayı olarak yolumuza devam edeceÄŸiz.
Çalışmalarımıza yarından (bugün) itibaren yoÄŸun bir ÅŸekilde baÅŸlayacağız. Komisyonlarımız ÅŸuan itibari ile görev almaya hazırlar. MuhteÅŸem bir Meclis kadrosu hazırlamayı düşünüyoruz. Gerçekte, sizde gördüğünüzde çok takdir edeceksiniz.”  

 

İYİ PARTİLİ KAYA’DAN İDDİALI ‘MECLİS ÜYESİ’ AÇIKLAMASI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo