Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İYİ NESİL” SİYASETÇİ, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

“İYİ NESİL” SİYASETÇİ, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Ereğli FM’de katıldığı radyo programına konuşan İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kaya, “İYİ Parti bu ülkenin ana kucağıdır, ana şefkatidir. İYİ Parti bu ülkenin üzerine doğan bir güneştir. İyi Parti Sultan Alpraslan’dır. İYİ parti bize Fatih Sultan Mehmet’i hatırlatıyor, İYİ Parti bize Mustafa Kemal’i hatırlatıyor. İYİ Parti bu ülkenin ortak değerlerinin savunulduğu bir yerdir, bu ülkenin geleceğidir” dedi.

Kaya, 91.7 frekansından yayın yapan Ereğli FM’de konuk olduğu “Fikri Kapan’la Burada konuşalım” programında, partisini ve kendisini anlattı.
Program yapımcısı ve sunucusu Fikri Kapan’a projelerini anlatan Kaya, eski belediye başkanları ve mevcut adaylarla ilgili “kimseyle kavga etmeyeceğim, eski belediye başkanları veya aday arkadaşlarımızla diyaloğu sürdüreceğim. İsterlerse her birine belediye binamızda oda vereceğim, fikirlerinden faydalanacağım” diye konuştu.
Çalışmalarında hızlı ve heyecanlı olduklarını dile getiren Kaya, şu ifadeleri kullandı:
“İYİ Parti olarak ‘Türk Tipi’ çalışıyoruz. Anında heyecanlanabiliyoruz, sahaya çıkıp konuşuyoruz. Diğer partilerinin bir haftada çözdüğün konuları biz 2 saatte çözüyoruz. ‘Kervan Yolda Dizilir’ sözünden yola çıkıyoruz. Çünkü düşünmek için çok fazla vaktimiz yok. Çok cesur ve yiğit davrandık. Halkın arasına katıldığımda yaşadığım coşku ve heyecanla kendimi Alparslan, Fatih Sultan Mehmet gibi hissediyoru.”

BENİ TERCİH EDİN, ÇÜNKÜ..!
Kapan’ın, “halk neden partinizi ve sizi tercih etsin” sorusuna İYİ Parti Ereğli belediye Başkan Adayı Ali Kaya’nın yanıtı şöyle oldu:
“Öncelikle çalışmalarımızda şeffaf olacağız, demokratik bir yönetim ortaya koyacağız. Ben, ulaşılabilir, eğitimli, sıcakkanlı, heyecanlıyım, hedeflerim var. Seçim çalışmalarımda benimle tanışan insanlarda sıcakkanlılığı ve samimiyetimi zaten görüyorlar. Bundan dolayı halkımız oylarıyla beni tercih etsinler. Partileri iyi araştırsınlar.

İYİ PARTİ ANA KUCAĞIDIR, ŞEFKATLİDİR
İ
Yİ Parti, Türkiye’nin Demokrat Parti, Adalet Partisi, Anavatan Partisi geleneğinden gelen; bütün eğilimlerin kendini, aidiyet anlamında mutlu hissettikleri, kabul gördüğüne inanan bir partidir. İYİ Parti bu ülkenin ana kucağıdır, ana şefkatidir. İYİ Parti bu ülkenin üzerine doğan bir güneştir. İyi Parti Sultan Alpraslan’dır. İYİ parti bize Fatih Sultan Mehmet’i hatırlatıyor, İYİ Parti bize Mustafa Kemal’i hatırlatıyor. İYİ Parti bu ülkenin ortak değerlerinin savunulduğu bir yerdir, bu ülkenin geleceğidir, istikbalidir. Dolayısıyla ben diyorum ki, İYİ Parti yeni bir partidir, 28 Şubat sürecinde zamanın ‘despot generallerinin baskısıyla önlerine konulan kararnameye imza atan birçok siyasetçinin olduğu o günlerde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in dik duruş sergilemesinden dolayı darbeci generallerin ‘biz seni kazığa oturturuz’ denildiğini biliyoruz. Meral Akşener bu ülkenin hakiki evladıdır. İYİ parti bu ülkenin yumuşak yüzüdür, kalbidir. Tüm kadınlarımız da bu anlamda Sayın Genel Başkanımıza destek olmak istiyorlar.
Yeni bir parti ve çiçeği burnunda bir belediye başkan adayı olarak bu kentte güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bu anlamda da insanlarımızdan değişimi desteklemelerini istiyoruz. Çünkü değişim şart, eski hamam eski tas olmasın. Ne olur, yeni yüzler kazandırın.”

 

“İYİ NESİL” SİYASETÇİ, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo