Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İMAMOĞLU İÇİN EREĞLİ’DE…

İMAMOĞLU İÇİN EREĞLİ’DE…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Bülent KuÅŸoÄŸlu’nun Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun seçim kampanyasına destek amacıyla bağış kampanyası baÅŸlattıklarını duyurmasının ardından Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde bir gurup yurttaÅŸ bankanın yolunu tuttu.
CHP, YSK'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve 23 Haziran'da yenilenmesi kararının ardından Ekrem İmamoğlu'nun çalışmaları için bağış kampanyası başlattı.
Partinin Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sevdekar Aras, Devrim Bulvarı’ndaki Ä°Åž Bankası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “EreÄŸli’yi de, Ä°stanbul’a da kazandık ama Ä°stanbul’u vermek istemediler. Ãœlkenin vicdanlarda kabul görmüş Ekrem Ä°mamoÄŸlu’nu günlerce süren ‘mazbatamızı istiyoruz’ baskısı ile vermek zorunda kaldılar” dedi.
BAÄžIÅžTA BULUNDULAR
YSK’nın uygulamasını ‘darbe’ olarak niteleyen, EreÄŸli halkını ise düzenlenen bağışa katkı saÄŸlayarak Ä°mamoÄŸlu’na destek olunması yönünde çaÄŸrıda da bulunan Sevdekar Aras, ÅŸunları söyledi:
“6 Mayıs günü ise YSK eliyle bir darbeyle geri alınmış, milyonlarca seçmenin oyu yok sayılmıştır. AKP’nin bu hukuk tanımaz tutumu nedeniyle Türkiye baskıcı rejimler statüsünü kazanmıştır. Hakkı, hukuku ve adaleti korumakla görevli YSK vicdanları yaralamış, 7 üyesi hakim sıfatlarıyla susarak demokrasiyi yok saymışlardır. Bizler ise buna raÄŸmen haksızlık karşısında susan dilsiz ÅŸeytandır diyoruz. Devletin sınırsız imkanlarını kullanmak için seçimin tekrarını isteyen, seçimi kazanmak için her yolu deneyen ve iptal ettirenler nasıl kazanacaklarını da planladılar. Mesele çok para deÄŸil, mesele dayanışma ruhu. Fedakarlık, moral, inanç.. YSK darbesinin karşısında halkın demokrasi ittifakıyla duracağız. Ne yaparlarsa yapsınlar sizlerin desteÄŸi ile her ÅŸey çok güzel olacak.
Bütün partililerimizi ve EreÄŸlilileri Ä°mamoÄŸlu’na destek vermeleri için Cumhuriyet Halk Partisi hesabına en az 20 lira olmak üzere desteÄŸe çağırıyoruz.”

 

İMAMOĞLU İÇİN EREĞLİ’DE…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük10
kızgın6
hayran3
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo