Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

İLGİNÇ DİYALOGLAR YAŞANDI

50’yi aşkın kalabalık partili grubu ile birlikte adeta Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Çayırlı köyüne çıkartma yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır  pazarcı esnafı ile vatandaşların sevgi seli ile karşılandı.

 

Beraberinde Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve 50’yi aşkın partili grubu ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Çayırlı Köyüne giden Özbakır, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimlerde istikrar ve gelecek için AK Parti’ye destek istedi, partisinin seçim beyannamesini anlattı.    

 

PAZARCI ESNAFI ve VATANDAŞLA TEK TEK TOKALAŞTI

Çayırlı halk pazarını da gezen ve cadde üzerinde bulunan esnafları tek tek gezen Özbakır, 1 Kasım da güzel bir neticenin ortaya çıkacağını gördüğünü belirterek, şunları söyledi:

 

“Gittiğimiz her yerde bize gösterilen ilgi ortaya koyuyor ki, önümüzdeki seçimlerde AK Partiye büyük bir teveccüh var, oy patlaması yapacağız.  Bu kez AK Parti yine tek başına iş başına gelecek. Halkımız istikrardan yana kendi geleceği için AK Partiye oy verecek.  Biz üzerimize düşen görevi yapıp,  kapı kapı, cadde cadde, mahalle mahalle geziyoruz ve gezmeye devam edeceğiz. Şu anda kadar gittiğimiz her yerde gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Vatandaşlar ülkedeki belirsizlikten biran önce çıkılmasını ve partimizin yeninden tek başına yüksek bir oyla iktidara gelmesini bekliyorlar. Ülkenin aydınlık geleceği için AK Parti’de buluşalım” dedi.

“İKTİADARA GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORSUNUZ, EVLATCUM BENİM”

Öte yandan Özbakır ve Uysal’ın ziyaretler esnasında karşılaştıkları bazı vatandaşlar ile arasında geçen ilginç diyaloglarda dikkat çekti. Vatandaşların Milletvekili Özbakır’a “Gümbür gümbür iktidara geliyorsunuz, sizi şu seçimlerde kimse tutamaz, oyumda sizin, yolumda sizin” derken, Belediye Başkanı Uysal’a ise yaşlı bir vatandaşın sarılarak, “Büyük başkan, evlatcum benim. Evlatcum benim.” demesi gülüşmelere neden oldu.

Özbakır gün boyunca Kdz. Ereğli İlçesinde SKM tarafından belirlenen program dahilinde seçim çalışmalarını aralıksız olarak dolu dizgin sürdürdü.   

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo