Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İL GENEL MECLİS ÜYESİNİ ÜYELİKTEN ATTILAR !.

Ä°L GENEL MECLÄ°S ÃœYESÄ°NÄ° ÃœYELÄ°KTEN ATTILAR !.

Kdz. Ereğli’de AK Parti’den İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Zonguldak İl Genel Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Mehmet Özçiçek`den gündem yaratacak açıklamalar.


Kdz. EreÄŸli’de AK Parti’den Ä°lçe TeÅŸkilatı Yönetim Kurulu ÃœyeliÄŸi ve Zonguldak Ä°l Genel Meclis ÃœyeliÄŸi görevlerini yürüten Mehmet Özçiçek, “AK Parti üyeliÄŸimden beni e-devletten istifa ettirmiÅŸler, oÄŸlumu da seçim kurulundan istifa ettirmiÅŸler. Bu iÅŸ kazara olacak birÅŸey deÄŸil. Olayı yargıya taşıdık. Bunu yapanların ortaya çıkmasını bekliyorum’ dedi.

 

Mehmet Özçiçek bir basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti’de EreÄŸli’de yaÅŸanan geliÅŸmeleri anlattı. “Benim için en büyük yerlici diyorlar ama benden yerlici olmaz çünkü yerlicilik benim dini inancıma ters. ” dedi.

AK Parti yöneticisi milletvekiline, “Bu ÅŸehirden ya sen gideceksin ya ben” diyor

EreÄŸli’de AK Parti tabanında ve yönetiminde yaÅŸanan sıkıntıların günden güne arttığını vurgulayan Özçiçek açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi:

Parti yöneticisi, Belediye başkanı ile seçildiği günden sonuna kadar uğraşıyor

“Bakın ÅŸu an 1 sene içinde EreÄŸli’de AK Parti’nin hangi durumdan ne hale geldiÄŸini görüyorsunuz. Ä°lçe yöneticisi milletvekiline diyor ki, bu ÅŸehirden ya sen ya ben gideceÄŸim diyor. Bu yönetici, AK Partiden seçilen belediye baÅŸkanı ile seçildiÄŸi günden bugüne kadar sonuna kadar onla uÄŸraşıyorsa, araya girip bir ÅŸey söylememek kadar günah bir ÅŸey yoktur.

AK Parti’nin köy ve mahalle temsilcilerini, EreÄŸli’nin ilçe baÅŸkanı tanımıyor

Biz inanarak siyaset yapıyoruz. Bizler ekipsiz siyaset yapmıyoruz. Biz ekip arkadaÅŸlarımızla istiÅŸare ederek konuÅŸuyoruz. Bugün bakıyoruz falanca köyden AK Parti’nin köy ve mahalle temsilcisi olan arkadaÅŸlar ilçe baÅŸkanının kendini tanımadığını söylüyor. Bir üyemiz bizi hiç kimse arayıp sormadı diyor. Ä°nsan buna üzülüyor. Alaplı ve EreÄŸli’de benim durumunda olanların olduÄŸunu tahmin ediyorum.

Kdz. EreÄŸli’de AK Partiyi idare edenler kendi aralarında bile toparlanamıyor

Şu anda AK Partiyi idare edenler kendi aralarında toparlanamıyor, biraraya gelemiyorlar. Bizim e-devletimize girerek partiden çıkartmışlarsa biz birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu partinin bu halinin toparlanması lazım. Bizler inanarak siyaset yapıyoruz ve her türlü çalışmaya açığız. Toparlama sürecinde üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız.

Her türlü hareket olabilir. Bu eylemler diğer partilerde olan olaylara benzemez.

Bundan sonra her türlü hareket olabilir. Biz olayların buraya gelmesini istemiyoruz. Parti Genel Merkezimiz bize yardımcı olacak. Eylem durumuna geçmek istemiyoruz. Bu eylemler diÄŸer partilerde olan olaylara benzemez. Bu daha ağır ve sert olur. Biz bunu seçim korkusu olarak hiç bir zaman düşünmedik. ” dedi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın2
hayran1
üzgün1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo