Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

İL GENEL MECLİS ÜYESİNİ ÜYELİKTEN ATTILAR !.

İL GENEL MECLİS ÜYESİNİ ÜYELİKTEN ATTILAR !.

Kdz. Ereğli’de AK Parti’den İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Zonguldak İl Genel Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Mehmet Özçiçek`den gündem yaratacak açıklamalar.


Kdz. Ereğli’de AK Parti’den İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği ve Zonguldak İl Genel Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Mehmet Özçiçek, “AK Parti üyeliğimden beni e-devletten istifa ettirmişler, oğlumu da seçim kurulundan istifa ettirmişler. Bu iş kazara olacak birşey değil. Olayı yargıya taşıdık. Bunu yapanların ortaya çıkmasını bekliyorum’ dedi.

 

Mehmet Özçiçek bir basın toplantısı düzenleyerek, AK Parti’de Ereğli’de yaşanan gelişmeleri anlattı. “Benim için en büyük yerlici diyorlar ama benden yerlici olmaz çünkü yerlicilik benim dini inancıma ters. ” dedi.

AK Parti yöneticisi milletvekiline, “Bu şehirden ya sen gideceksin ya ben” diyor

Ereğli’de AK Parti tabanında ve yönetiminde yaşanan sıkıntıların günden güne arttığını vurgulayan Özçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Parti yöneticisi, Belediye başkanı ile seçildiği günden sonuna kadar uğraşıyor

“Bakın şu an 1 sene içinde Ereğli’de AK Parti’nin hangi durumdan ne hale geldiğini görüyorsunuz. İlçe yöneticisi milletvekiline diyor ki, bu şehirden ya sen ya ben gideceğim diyor. Bu yönetici, AK Partiden seçilen belediye başkanı ile seçildiği günden bugüne kadar sonuna kadar onla uğraşıyorsa, araya girip bir şey söylememek kadar günah bir şey yoktur.

AK Parti’nin köy ve mahalle temsilcilerini, Ereğli’nin ilçe başkanı tanımıyor

Biz inanarak siyaset yapıyoruz. Bizler ekipsiz siyaset yapmıyoruz. Biz ekip arkadaşlarımızla istişare ederek konuşuyoruz. Bugün bakıyoruz falanca köyden AK Parti’nin köy ve mahalle temsilcisi olan arkadaşlar ilçe başkanının kendini tanımadığını söylüyor. Bir üyemiz bizi hiç kimse arayıp sormadı diyor. İnsan buna üzülüyor. Alaplı ve Ereğli’de benim durumunda olanların olduğunu tahmin ediyorum.

Kdz. Ereğli’de AK Partiyi idare edenler kendi aralarında bile toparlanamıyor

Şu anda AK Partiyi idare edenler kendi aralarında toparlanamıyor, biraraya gelemiyorlar. Bizim e-devletimize girerek partiden çıkartmışlarsa biz birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu partinin bu halinin toparlanması lazım. Bizler inanarak siyaset yapıyoruz ve her türlü çalışmaya açığız. Toparlama sürecinde üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız.

Her türlü hareket olabilir. Bu eylemler diğer partilerde olan olaylara benzemez.

Bundan sonra her türlü hareket olabilir. Biz olayların buraya gelmesini istemiyoruz. Parti Genel Merkezimiz bize yardımcı olacak. Eylem durumuna geçmek istemiyoruz. Bu eylemler diğer partilerde olan olaylara benzemez. Bu daha ağır ve sert olur. Biz bunu seçim korkusu olarak hiç bir zaman düşünmedik. ” dedi.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın2
hayran1
üzgün1
kızgın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo