Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“İKTİDAR KAYGIMIZ YOK“

“Ä°KTÄ°DAR KAYGIMIZ YOK“

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Emine Çift, Karadeniz EreÄŸli’de, Erdemir Caddesi üzerinde hizmet veren esnafları ziyaret etti, hayırlı iÅŸler temennisinde bulunarak destek istedi.

Çift, partisinin Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafların sorunlarını dinledi, sorunların çözümlerine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Zonguldak’ın tek kadın Milletvekili Adayı olma sıfatı da bulunan Çift, özellikle kadınlardan yoÄŸun ilgi gördü.

Erdemir Caddesi boyunca yolda karşılaştığı vatandaşlarla da el sıkışarak hal-hatır soran Çift, bazı esnafların ikramlarını da geri çevirmedi.

Esnaf ziyareti esnasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Çift, partisinin iktidar kaygısı bulunmadığını ifade etti.

Muhalefet partilerinin, AK Parti’nin kaç Milletvekili ile iktidar olacağını tartıştıklarını belirten Çift, ÅŸunları söyledi:

“Bütün Milletvekili Adayı arkadaÅŸlarımız, Zonguldak sahasında farklı bölgelerde çalışıyorlar. Yaklaşık 10 gündür arkadaÅŸlarımızla beraber sahadayız. Yine bir seçim atmosferi yaşıyoruz. Seçimler, demokrasinin olmazsa olmazı. Bizim için bayram ve biz 7 Haziran akÅŸamı itibariyle de yine bayramımıza kaldığımız yerden devam edeceÄŸiz; iktidarımız kaldığı yerden devam edecek. Güzel olan ÅŸu; bugün ülkemde 7 Haziran itibariyle hangi partinin iktidar olacağı konuÅŸulmuyor, AK Parti’nin kaç Milletvekili ile iktidar olacağını muhalefet partileri tartışıyor. Bu konuda müsterihiz. 8 Haziran itibariyle bu ülkeyi kimin yöneteceÄŸi zaten belli. Ortaya konulan 13 yıllık performans, yaptıklarımızın teminatı ve ortaya bir marifet konuldu ki böylesine bir iltifatla karşılık buluyor. Atalarımızın çok güzel bir sözüdür; marifet, iltifata tabidir. Bu iltifata mazhar olan bir kadronun bünyesinde bulunmak, ekibin her neresinde olursa olsun bir parçası olmak benim için onur ve gurur verici. EreÄŸli halkından da bu anlamda destek bekliyoruz. Bu destekler bizim için ve ülkemizin geleceÄŸi için önemli. Biz, tüm kadromuzla, tüm ekibimizle bize düşeni yapmaya hazırız. Oldukça güzel bir listemiz var, oldukça güzel bir ekibimiz var. Kadrolarımız, hizmet kadrolarıdır ve bu hizmete de devam edeceklerdir. Bu anlamda yolumuz açık olsun diyorum. Biz her zamanki gibi ilk sloganımızla devam ediyoruz, ’Durmak Yok, Yola Devam’. Vatandaşımız da 7 Haziran itibariyle bu yetkiyi bize verdiÄŸinde, 13 yılın üzerine yeni 13 yıllar ekleyerek inÅŸallah yolumuza edeceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo