Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İKTİDAR, BELDEYİ GEZDİ

Ä°KTÄ°DAR, BELDEYÄ° GEZDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Ormanlı beldesinde, yürütülen devlet ve belediye çalışmalarının iktidar unsurlarınca incelendiÄŸi bildirildi.
Edinilen bilgiye göre Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve parti teşkilatının Sinitli, Merkez, Sarıkaya ve Seyit Ahmetli mahallelerinde inceleme yaptığı belirtildi. Fatih Çakır, burada vatandaşlarla görüşerek iletilen sorunları dinlediğini ifade ederek şunları kaydetti:
“TeÅŸkilatımızla birlikte daha önceden planlamış olduÄŸumuz Ormanlı Beldesi’ni dolaÅŸmak ve yapılanları yerinde görmek istedik. Çok şükür ilçe merkezlerinde ne varsa Ormanlı Belde Merkezi’nde de her ÅŸey yapılmış. Alt yapı çalışmalarından parkeye kadar vatandaÅŸların memnun olacağı her ÅŸey düşünülmüş. Yerele göre de vatandaÅŸ memnuniyeti de çok iyi. Onları da sorguladık. VatandaÅŸlarımızla sohbet etme imkan ı bulduk. Yapılan yatırımları yerinde gördük. Ormanlı’da her ÅŸey yolunda, iyi gidiyor. BaÅŸta Belediye BaÅŸkanımız Bayram BaÅŸol olmak üzere belediye meclis üyelerine, ekibine ve belde teÅŸkilatımıza hizmetlerinden dolayı çok teÅŸekkür ediyorum. Onların yaptıkları çalışmalarda her zaman yanında, destekçisi olacağız. Her ÅŸey Ormanlı, EreÄŸli ve ülkemiz için güzel olmasını istiyoruz.”
“GÃœZEL HÄ°ZMETLER YAPACAÄžIZ” 
Çakır ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Bayram Başol ise güzel hizmetlere imza atacaklarını öne sürerek şu sözlerle konuştu:
“BaÅŸkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 4 yılda yaptığımız çalışmaları daha yakından görmesi için bizlerle birlikte mahallelerde bulundu. Gezerken birlikte eksiklerimizi gördük. Ä°nÅŸallah önümüzdeki süreçte noksanlarımızı da yapıp Ormanlı’ya daha güzel hizmetler sunacağız. Ormanlı’ya gerçekten çok güzel hizmetler kazandırdık. Allah’a şükür birlik ve beraberlik içerisinde Ormanlı halkımıza hizmet veriyoruz. VatandaÅŸlarımıza buradan sizler aracılığı ile 112’nin yakın zamanda 24 saat çalışacağı müjdesini vermek istiyorum. Biz teÅŸkilatımızdan gayet memnunuz. Birlikte daha güzel hizmetler yapacağız.”

Çakır ve BaÅŸol ve beraberindeki heyet Ormanlı Beldesi’nde yapımı tamamlanan jandarma karakol binasını ziyaret ederek burada ki askerlere görevlerinde baÅŸarılar diledi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
kızgın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Mustafa Bayrak

12 Ekim 2018 - 09:52

Zaten sadece geziyorlar

Yorum Yazın

Canlı Radyo