Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hisarcıklıoğlu, Alaplı’da!.

HisarcıklıoÄŸlu, Alaplı’da!.

Türkiye Odalar Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odasının (TSO) düzenlediÄŸi ’’Ekonomiye DeÄŸer Katanlar’’ ödül törenine katılmak için Zonguldak’a geldi.


Türkiye Odalar Borsalar BirliÄŸi (TOBB) BaÅŸkanı Rifat HisarcıklıoÄŸlu, Alaplı Yüksek Meslek Okul Konferans Salonundaki ödül töreninde yaptığı konuÅŸmada, iÅŸ adamlarının ekonomik faaliyetleri kadar güveni, inancı ve giriÅŸimci cesaretinin, Türkiye’yi dünyanın sayılı ekonomilerinden olmasını saÄŸlayacak en önemli güçlerden biri olduÄŸunu söyledi. HisarcıklıoÄŸlu, Zonguldak ilinin diÄŸer illerin yaÅŸam endeksine göre daha iyi olduÄŸunu ve Alaplı’nın cazibesinin arttığını anlatarak Alaplı’ya hayırlı iÅŸler için geldiklerini anlattı. 
HisarcıklıoÄŸlu, sözlerine şöyle devam etti: "Eskiden Odalar-Borsalar ne iÅŸ yapıyor, diyorlardı. O devir çok geride kaldı. Odalarımız-borsalarımız artık proje fabrikası gibi çalışıyor. Artık odalarımız sizlere her alanda en iyi hizmeti üretiyor. Sizin iÅŸlerinizi geliÅŸtirmeniz, daha çok kazanmanız için çalışıyor, sıkıntılarınızı hükumete iletiyor, çözüm arıyor ve buluyor. Recep Ocak kardeÅŸim Alaplı’yı marka yapmak için önemli adımlar attı ve gece gündüz Alaplı’nın mesellerini Ankara’da dile getirmesi ve çözümlemesi noktasında beni aradığında ÅŸahittim haberiniz olsun. Sizlerin adına beni arayıp duruyor. Özelikle Organize Sanayi geliÅŸmelerini biraz önce dinledik. Artık son safhaya gelinmiÅŸ durumda. Kaymakamımızla konuÅŸtuÄŸumuzda verdiÄŸimiz tahsisin verebileceÄŸimiz üzerinde talep var. Bu aslında Alaplı’nın geleceÄŸini gösteriyor. Bu demektir ki bu OSB ile iÅŸimiz bitiyor, yeni bir OSB’ye daha ihtiyacımız var. Alaplı’nın geleceÄŸi, geçmiÅŸi gibi parlak olacak inÅŸallah. Ä°ÅŸ dünyasında güzel geliÅŸmeler yaÅŸanıyor" 
Konuşmaların ardından Alaplı ekonomisine istihdam sağlayan ve değer katan kuruluşların temsilcilerine protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo