Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

HAZIRLIKLAR TAMAM

HAZIRLIKLAR TAMAM

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, 5 Haziran Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kdz. Ereğli sahilinde yapılacak olan miting için her türlü hazırlıkları yaptıklarını bildirdi.


Kumaş, yazılı yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın, 5 Haziran Salı saat 17.00 de Zonguldak merkezde Madenci Anıtı önünde miting gerçekleÅŸtirecek ve akabinde Zonguldak’ta iftar programına katılacak. Ä°ftar programı sonrası saat 21.30'da EreÄŸli ilçemize gelerek Erdemir Ofis yolu Sahil bandında düzenlenecek olan miting ile EreÄŸlili hemÅŸerilerimiz ile buluÅŸacak.
Cumhurbaşkanımızın gelişini sabırsızlıkla bekliyoruz. Her şeyi planladık. Katılımın artması için tüm duyurularımızı yapıyoruz. İnşallah Ereğlili hemşerilerimizle Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılayacağız. İlçemizde Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh var, onu görme arzuları var. Biz de bu çerçevede yoğun katılım için her türlü hazırlıkları yaptık. Liderimizi en coşkulu en iyi şekilde 5 Haziran Salı Günü Saat 21.30 da Ereğli sahil Ofis yolunda karşılayacağız."
Mitinge vatandaşların ulaşımını sağlama konusunda da çalışma yaptıklarını belirten Kumaş, ulaşımla ilgili ilçe teşkilatlarının vatandaşlara yardımcı olacağını açıkladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo