Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Hayır’da buluştular!.

Hayır’da buluÅŸtular!.

CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpcu, CHP Çaycuma Ä°lçe BaÅŸkanı Tuncay Akyol,  Saadet Partisi Bartın Ä°l BaÅŸkanı Ãœnal Yurtbay ve Saadet Partisi Çaycuma Ä°lçe BaÅŸkanı Burak Erol, Çaycuma Karapınar Beldesi’nde bir araya geldiler. “Hayır’lı buluÅŸmada” referandum sürecinin deÄŸerlendirildiÄŸi ve Anayasa DeÄŸiÅŸiklik teklifinin içeriÄŸi üzerine görüş alışveriÅŸinde bulunulduÄŸu bildirildi.

Milletvekili Turpcu, görüşmeye​ iliÅŸkin ÅŸu deÄŸerlendirmede bulundu: “Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi Referandumu bir parti meselesi deÄŸil, bir memleket meselesidir. Bu nedenle konuyu biz partiler üstü olarak görüyoruz, siyasi parti ve görüş gözetmeksizin, getirilmeye çalışılan teklifin içyüzünü gittiÄŸimiz her yerde halkımızla paylaşıyoruz. Bu Anayasa halkın anayasası deÄŸildir, çünkü bu anayasada halk yok, halkın sorunlarını çözme amacı yok. Bu Anayasa’da tek bir kiÅŸi var. Bütün yetkilerin tek bir kiÅŸinin elinde toplandığı ve ülkedeki her ÅŸeye tek kiÅŸinin karar verdiÄŸi bir anlayışı doÄŸru bulmuyoruz. Biz ülkemizin birliÄŸi ve beraberliÄŸi için ’hayır’ diyoruz.”

KADIOÄžLU KÖYÃœ’NDE HAYIR’I ANLATTILAR

CHP Zonguldak Milletvekili Åžerafettin Turpcu, CHP Çaycuma Ä°lçe BaÅŸkanı Tuncay Akyol, akÅŸam programlarına KadıoÄŸlu Köyü’nde devam ettiler. Bir araya geldikleri vatandaÅŸlara Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi teklifinin maddelerini tek tek anlatan Turpcu ve Akyol, 16 Nisan’da Hayır çaÄŸrısı yaptı.

“TÃœRKÄ°YE’YÄ° NASIL BÄ°R FELAKETE SÃœRÃœKLEYECEĞİNÄ° HALKIMIZA ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Çaycuma Ä°lçe BaÅŸkanı Tuncay Akyol burada yaptığı konuÅŸmada ÅŸunları söyledi: “Referandum sürecinde, her vatandaşımıza ulaşıp Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸine neden hayır dediÄŸimizi anlatıyoruz. Getirilmek istenen sistemin Türkiye’yi nasıl bir felakete sürükleyeceÄŸini madde madde halkımıza anlatmaya devam edeceÄŸiz. Büyük Önder Atatürk bu ülkeye, Cumhuriyet, demokrasi ve özgürlük hediye etmiÅŸken, bunu tekrar tek adama mı teslim edeceÄŸiz? ’Evet’ çıkarsa terör bitecek, istikrar olacak diyorlar! Ä°yi de 15 yıldır tek parti olarak siz yönetiyo

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo