Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

GÜNDÜZ ZONGULDAK’TA AKŞAM EREĞLİ’DE

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 561
  • 0
  • 1 dk

CHP Zonguldak Milletvekili 27.Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, seçim saha çalışmalarını Zonguldak Gazipaşa Caddesi'nde sürdürdüğünü bildirdi.
Demirtaş, yazılı açıklamasında, AK Parti'nin ‘müjdelediği’ bayram öncesinde biner liralı ödemesini eleştiren Demirtaş, “CHP emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye ödenmesini teklif ettiğimizde kaynak yok diyenler seçim yaklaşınca kaynağı buldular. Ancak biz emeklilerimize birer maaş ikramiye vadediyoruz. Ayrıca bugün emekli bir kaç vatandaşımızdan ödeme miktarlarında eksiklik olduğuna dair şikayetler aldım. Zaten yetersiz bir ödeme yapılıyor. Bir de bu şekilde eksik ödemelerle emeklilerimizin umutları boşa çıkarılmış oluyor" dedi.
Öte yandan Demirtaş, Gazipaşa Caddesindeki esnaf ziyareti sırasında, Ak Parti Seçim Bürosu'nu da ziyaret ederek başarılar diledi.

EREĞLİ SAHİLİNDE…
Zonguldak merkezdeki çalışmalarını tamamlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, iftardan sonra Karadeniz Ereğli'de sahilde çalışmalarına devam etti. Zonguldaklı seçmenlerden, Muharrem İnce ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek isteyen Ünal Demirtaş, "24 Haziran'da Türkiye'deki değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

1 tepki

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber UYSAL, ÖZEL PROGRAMDA ‘EREĞLİ MİTİNGİNİ’ ANLATACAK UYSAL, ÖZEL PROGRAMDA ‘EREĞLİ MİTİNGİNİ’ ANLATACAKSiyaset974

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.