Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Gülüç Seçim Bürosu Açıldı

Gülüç Seçim Bürosu Açıldı

BÖLGEDE OLAN BİTENLER İÇİN www.ereglifm.com.tr


CHP’nin Gülüç Adayı Burak Emrah Yapıcı, beldedeki kadınlar için iÅŸ atölyeleri kuracağını, istihdam saÄŸlayacağını söyledi.
Zonguldak ile Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde CHP Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi.
CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, açılış öncesi konuÅŸmasında, Meclis’te EreÄŸli ve Gülüç Beldesi’ni ilgilendiren çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yavuzyılmaz, “AKP iktidarının 16 yılda Türkiye'yi getirdiÄŸi nokta, tanzim satış noktalarıdır. Ä°nsanları açlıkla, yoksullukla kuyruklara sokanlar bir de bunu çok olumlu bir ÅŸeymiÅŸ gibi övünerek anlatıyorlar. Ä°nsanları sadakaya muhtaç edip sonra da bunu bir lütufmuÅŸ gibi sunuyorlar" dedi.
AMBULANS SÖZÜ
CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Emrah Yapıcı ise projelerinden bahsettiği sözlerinde, beldeye ambulans sözü aldıklarını duyurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüklerini ve selamlarını Gülüç'e getirdiklerini söyleyen Yapıcı, ayrıca Gülüçlü kadınlara atölyeler kuracağının, herkesin gelir elde edebileceğinin ve Gülüç'ün kronik sorunlarını çözeceklerini ifade etti.
Açılışa CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras, İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, CHP ve İYİ Parti yöneticileri, belde başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo