Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GÖKTEPE MAHALLESİNDE ŞAHİN RÜZGARI

GÖKTEPE MAHALLESİNDE ŞAHİN RÜZGARI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, partisinin Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Eski İlçe Başkanlarından Muhammet Köse, Mustafa Demiray, bazı belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile birlikte Belediye Meclis Üyesi Zafer Durmaz tarafından hazırlanan programa katıldı.
AK Parti SKM’den konuÅŸa iliÅŸkin yapılan yazılı açıklama şöyle:
“Göktepe Mahallesi sakinleri tarafından meÅŸaleler,  havai fiÅŸekler ve davul zurna ile karşılanan Åžahin tezahüratlar eÅŸliÄŸinde alana girdi. Hiçbir zaman desteklerini esirgemeyeceklerini ve Erol Åžahin’e güveninin tam olduklarını belirten mahalle sakinleri AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’e çıkmış olduÄŸu yolda baÅŸarılar diledi.
Programda ilk konuÅŸmayı yapan AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Erol Åžahin’in ilçe için büyük bir ÅŸans olduÄŸunu belirterek özellikle iÅŸsizlikle ilgili projelerinin hayata geçireceklerini söyledi. Çakır konuÅŸmasında Erol Åžahin’in Belediye BaÅŸkanı olduÄŸunda artık gençlerin iÅŸ nedeniyle memleketini bırakıp gurbete gitmek zorunda kalmayacağını istifade etti.
Åžahin ise projelerinin arkasında CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın olduÄŸunu belirterek, Göktepeli kadınlar ile gençlere kültür gezileri sözü verdi. Åžahin konuÅŸmasında ÅŸu sözlere yer verdi, “Bu kardeÅŸiniz Allah’ın izniyle belediye baÅŸkanı olduÄŸu takdirde, Sayın CumhurbaÅŸkanımızın bu EreÄŸli muhabbetini, bütün projelerinin altına CumhurbaÅŸkanımızın imzasını koyarak, EreÄŸli’nin menfaatine tahvil edecektir. EreÄŸli’de ki büyük projelerimizin tamamını CumhurbaÅŸkanımız ile birlikte çözeceÄŸiz. Bu güç Türkiye’nin hiçbir ilçesinde yoktur arkadaÅŸlar. Bakın hemen yanı başımızda ki Düzce’ye gitmiyor Sayın CumhurbaÅŸkanımız, Kdz. EreÄŸli’ye geliyor. Bunun deÄŸerini iyi bileceÄŸiz, yani ayın 19’unda CumhurbaÅŸkanımız geldiÄŸinde Göktepe’den de tüm hemÅŸerilerimizle birlikte Kdz. EreÄŸli’de güçlü bir ÅŸekilde karşılayacağız. 31 Mart akÅŸamı Göktepe’de ki bütün sandıkların tamamından AK Parti oylarının çıkması ile inÅŸallah buradan Sayın CumhurbaÅŸkanımıza en güçlü selamı birlikte vereceÄŸiz.
Öncelikle ilk yapacağımızın iÅŸler belediye baÅŸkanı olduÄŸumuzda Kdz. EreÄŸli’nin ekonomisini daha da canlandırmak, sıkıntılarını gidermek olacak. Tekstil atölyeleri olarak örneklediÄŸimiz istihdam atölyelerini her birinde en az 250 gencimizin çalışacağı tesisleri her yıl en az bir tane yapmayı taahhüt ve garanti ediyorum sizlere. Ä°ÅŸsizlik sona erinceye kadar, bu atölyeleri inÅŸa edeceÄŸiz. Belki 1 deÄŸil her yıl 2 tane inÅŸa ederek her yıl belki 500 gencimize iÅŸ vereceÄŸiz. 5 yılda 2 bin 500 arkadaşımıza iÅŸ vereceÄŸiz bu projelerimizle. Sayın CumhurbaÅŸkanımızın EreÄŸli’ye sevdasıyla EreÄŸli’de yapamayacağımız hiçbir iÅŸ yok. EreÄŸli’de insanların yüzünün güleceÄŸini istiyorsak, evlerimizde aşımızın tam olarak kaynamasını istiyorsak, çocuklarımıza yeni iÅŸ alanları açmak istiyorsak, bu kardeÅŸiniz destek bekliyor sizlerden. Bunların tek tek gerçekleÅŸmesinin sözlerini veriyor bu kardeÅŸiniz sizlere.
Göktepe’den otobüsümüzü kaldıracağız, kadınlarımız gezecekler. Konya’nın Mevlana’sı görecekler, Türkiye’nin en güzel beldelerini görecekler Allah’ın izniyle, tek kuruÅŸ ceplerinden harcamadan. Sayın CumhurbaÅŸkanımız bütün sıraların üstüne çocuklarımızın kitaplarını koyuyorsa, inÅŸallah bizlerde o kitapların üzerine kırtasiye malzemelerini full olarak koyacağız inÅŸallah. Her doÄŸan bebeÄŸe zengin fakir ayrımı yapmadan çocuklarımıza bez, mama ve emzik yardımı yapacağız. Çocuklarımıza bedava yüzme öğreteceÄŸiz yapacağımız havuzla. Hem plajımız, hem de kapalı havuzumuzla birlikte Göktepe’de ki bütün çocuklarımıza bedava yüzme öğreteceÄŸiz. Kdz. EreÄŸli’de yaÄŸlı güreÅŸleri de bu kardeÅŸiniz baÅŸlatacak inÅŸallah. Her hafta sonu bir etkinlik gerçekleÅŸtireceÄŸiz, hafta sonu etkinliklerinde gençlerimizin canı sıkılmayacak. Göktepe’de ki tüm gençlerimiz hem yüzme, hem yelken, hem kürek öğrenecekler, sporcu olacaklar Allah’ın izniyle. EreÄŸli’mize yakışır dört dörtlük modern bir düğün salonu inÅŸa edeceÄŸiz sevgili gençler. Ben adil olacağım, adaletli olacağım, belediyemizin 1 kuruÅŸunu çar çur etmeyeceÄŸim. Erdemir’de ki sıcak suyla yakın bölgelerimize Topçalı ve Bölücek bölgelerimize doÄŸru olmak üzere bölgemizde seracılığı da geliÅŸtireceÄŸiz. Tarıma büyük bir destek vereceÄŸiz sevgili dostlar. Göktepe’de ki bütün sorunları çözmek bizim boynumuzun borcudur. Çocuk parkı eksikliÄŸi, camimizin taÅŸ duvarlarını, yollarımızı, kanalizasyonları problemleriniz biz çözeceÄŸiz, biz yapacağız inÅŸallah.”
Åžahin konuÅŸmasının ardından Göktepe Mahallesi sakinleri ile oturup uzun süre sohbet etti, dertlerini dinledi.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın5
hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo