Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“GEREKLİ DERSİ ÇIKARDIK”

“GEREKLÄ° DERSÄ° ÇIKARDIK”

“Bu ülkenin çimentosu da, iradesi de AK Partidir. AK Partisiz bu ülkede hiçbir ÅŸey olmuyor.” diyen AK Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili Adayı Akın Kaymak, 4 Ekim Pazar gününden sonra EreÄŸli’ye müjdelerle geleceklerini söyledi.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını Kdz. Ereğli İlçesinde sürdüren AK Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili Adayı Kaymak, İlçeye bağlı ve Yalı boyu köyleri olarak adlandırılan Sücüllü, Cemaller ve Tepeören köylerinde halk ile bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Rıfkı Gültekin, Ayhan TaÅŸdelen, Kazım Beceren, Ali Tarakçı ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte köyleri gezen Kaymak’a gösterilen ilgi görülmeye deÄŸerdi.

Gittiği köylerde önemli mesajlar veren ve köylülerin talep ve isteklerini dinleyen Kaymak gündeme ilişkin açıklamalarda da bulundu.

 

GEREKLİ DERSİ ÇIKARDIK

Kaymak, kıraathanede toplanan vatandaşlara yönelik olarak yaptığı açıklamada, 7 Haziran tarihinde yapılan genel seçimlerden sonra ortaya çıkan tablondan gerekli dersi çıkardıklarını belirterek, aday olarak tekrar vatandaş ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

 

KAYMAK, “MÃœJDELERLE GELECEĞİZ”

Milletin iradesine her zaman saygı duyduklarını da anlatan Kaymak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geçen 7 Haziran’da genel seçim yaÅŸadık. Milletin iradesine saygılı olduk. Åžunu anladık; evet milletimiz bize ikaz verdi. Eksiklerimiz varmış, hatalarımız varmış, biz bundan gerekli dersleri çıkardık, analizi yaptık. 1 Kasım’da sizlerin huzuruna gelirken bu hataları düzelterek geldik. 4 Ekim’de BaÅŸbakanımız ve Genel BaÅŸkanımız Ahmet DavutoÄŸlu seçim bildirgemizi açıklayacağız. Bizde EreÄŸli’mize gelip, bir takım müjdeler vereceÄŸiz. Tekrardan ÅŸunu gördük; bu ülkenin çimentosu AK Partidir, iradesi de yine AK Partidir. AK Partisiz bu ülkede hiçbir ÅŸey olmuyor.

 

“BAÅžARISIZ OLMAMIZ İÇİN HERÅžEYÄ° YAPIYORLAR “

“AK Parti koalisyon yapmak istemedi” dediler. Böyle bir ÅŸey yok. AK Parti koalisyon görüşmelerini baÅŸaltı. Sayın CumhurbaÅŸkanımız, BaÅŸbakanımıza hükümeti kurma görevi verdikten sonra muhalefet partileri ile görüşüldü. 7 Haziran akÅŸamı MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli çıktı; ’millet bize muhalefet görevi verdi’ dedi, kenara çekildi. Hal ve hareketler, uzlaÅŸmaz tavırlar sebebiyle koalisyon hükümeti kurulamadı. Hiç olmazsa mecliste bir çözüm üretelim, seçim hükümeti kuralım dediler. AK Parti olarak partilere 4 ayrı teklifle gidildi, bunlara bile yanaÅŸmadılar. 1 Kasım’da seçimlere gidiyoruz; 4 ayda ülkedeki yönetim

zafiyetini fırsat bilenler harekete geçti. Terör bir tarafta, paralel yapı bir taraftan, malum medya bir tarafta saldırıya geçtiler. Bu saldırılar Türkiye’nin istikrarına ve barışına karşı yapılmış bir saldırıdır. 13 yılık kazanımlara yapılmış bir saldırıdır. Biz bunu gördüğümüz gibi, insanlara anlatalım. Gene istikrardan ve barıştan yana olalım. Bütün bu unsurları gerçekleÅŸtirebilecek tek parti yine AK Partidir. Gelin 1 Kasımda ak parti diyelim.

 

ÇAKIR OYUNLARI BOZALIM

Çakır ise köylerde yaptığı konuÅŸmada Türkiye üzerinde oynan oyunların bozulması gerektiÄŸini belirterek, Ãœlke üzerinde oynanan oyunları bozmak için bu oyunları boÅŸa çıkarmamız lazım. Ãœzerimize büyük görevler düşüyor. AK Parti’nin tekrar tek başına iktidara gelmesi noktasında vatandaşın bizlere olan teveccühünün sandığa yansıyacağını umut ediyoruz.

Malum çözüm sürecin hep birlikte yaşadık, şimdi sınırlarımızda kale kolar yaptık. Eskiden karakollarımıza saldırılar olabiliyordu, şimdi buna müsaade etmiyoruz. Ne yapıyorlar? Kalleşçe mayınlarla, pusularla askerimizi, polisimize saldırıyorlar. Bu süreci sağduyu ile birlik ve beraberlik içinde güçlü bir şekilde atlatacağız. Kuşkusunuz olmasın.

Öte yandan 2015 yılı ekonomik açından kayıp bir yıl oldu. Bu seçimde tek başımıza istikrara ulaÅŸalım. Önümüzdeki 4 yıl seçim olmayacak. Yine eski güzel günlerimize her birlikte döneceÄŸiz. Bunun için istikrar bunun için ekonomide güçlü olması gerekiyor.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo