Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ

GENÇLİK KOLLARI KONGRESİ

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Gençlik Kolları BaÅŸkanlığında kongre heyecanı yaÅŸandı. Kdz. EreÄŸli KeleÅŸler Park Otel’de düzenlenen AK Parti Gençlik Kolları 4. OlaÄŸan Genel Kuruluna tek aday ve tek liste ile giden Abdulsamet Duran Gençlik Kolları BaÅŸkanlığına seçildi.

 

KATILIM VE İLGİ BÜYÜKTÜ

Gerçekleştirilen kongreye Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti önceki dönem Zonguldak İl Başkanı Celil Uzun, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 22 ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, parti yöneticileri ile çok sayıda AK Partili kadın katıldı.

 

2023’E GÄ°DEN YOLLAR Ä°NÅžAA EDÄ°LECEK

Kongrede konuÅŸan EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal gençliÄŸi her zaman ayrı tuttuÄŸunu ve önem verdiÄŸini belirterek, “EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığını kazanmamızın en büyük sebeplerinden gençlerin ortaya koyduÄŸu çalışmalardır. Siz bu baÅŸarı ile yetinen ve yetinecek kadrolar deÄŸilsiniz, bu bir bayrak yarışı sizlere güveniyorum ve inanıyorum. Bizler birbirimizle kavga etmeden hizmetlere sahip çıkacağımıza inanıyorum.  Önümüzde çok önemli bir seçim var. Genel seçimler; sizlerle beraber yüreÄŸimizin akıyla çok çalışılarak, baÅŸarıya ulaÅŸacağımıza eminim. Bu sevdanın sönmemesini istiyorum. 2023’e giden yolları inÅŸa edeceÄŸiz. Bu büyük davaya inanan herkesi tebrik ediyorum. Yapılan seçim hayırlara vesile olsun.” Ä°fadelerini kullandı. 

 

13 YILDA BÃœYÃœK Ä°ÅžLER YAPILDI

22. ve 23. Dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan’da, kongremiz hayırlı olmasını dileyerek, “AK partini kuruluÅŸundan beri, büyük emekleri olan kardeÅŸlerimiz var. Bugünden yarına emek veren herkese teÅŸekkürler. Bizim kadroların ta kendisidir.  Kolay iÅŸler yapılmadı son 13 yılda büyük iÅŸler yapıldı.” dedi.

 

ÇOK ÇALIŞMAK GEREKİYOR, YÜZDE 50 YETMEZ

AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır ise, “Önceki dönem görev alan herkese teÅŸekkür ederek ÅŸunları söyledi:  “Seçimlerde yüzde 50’yi kabul etmiyoruz. Çok çalışmamız lazım. Bugün 1 Åžubat yangınların ifadesidir. 18 yıl önce 28 Åžubat sürecini yaÅŸadık. 18 yıl önce çok zorluklarla geçtik. Bu davaya gereken önemi vermezsek,  eksiye döneriz. Ondan dolayı çok çalışmamız lazım. Kutlu bir davadır bu dava.  Çalışamazsak,  her ÅŸey geriye döner. Bunu ondan dolayı belirtiyorum. GeleceÄŸin teminatı gençlerdir.  Sizin için ne gerekiyorsa yapacağız, her zaman yanındayız. Siz ne kadar bilgili olursanız, donanımlı olursanız her ÅŸey daha güzel olur.”

Yapılan konuÅŸmaların ardından kongreye geçildi.  Duran geçerli oyların tamamını alarak baÅŸkan seçildi

 

DURAN’IN YÖNETÄ°M KURULU LÄ°STESÄ° 

Ä°lyas Kocatürk, Umut Kalkan, Hakan Åžentürk, Yavuz Selim Ergün, Ä°rfan Öztürk, Sümeyra Çelik Danışmaz, Onur Çelik, Abdulrahim Özbek, Bertan AltunbaÅŸ, Cem UludaÄŸ., Nurettin Tanrıkulu, Onur Aktay, Muhammet DoÄŸdu, Emre Aygün, Ahmet Sıvacı, Sibel Zeyrek, Halil GönülateÅŸ, Kadir Gülay, Barış Özcan, Hasret Åžengül, Åževket Cerrah, Güleser Yalçın, Hüseyin Alagöz, Büşra Derin, Tuncay Aksoy, Emre Çakır, Sevtap Özsoy, Murat Arslan ve Aysun Korkmaz.   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo