Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

GENÇ ADAY, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

GENÇ ADAY, EREĞLİ FM’E KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Belediye BaÅŸkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, “Gülüç halkımızın bir dönem için vereceÄŸi emanet oyları ile belediye baÅŸkanı seçilirsem, beldemizdeki tüm evlere ücretsiz internet ağı kuracağım” dedi.

Zonguldak ili EreÄŸli ilçesi Gülüç beldesinde CHP’nin Belediye BaÅŸkan Adayı Emrah Yapıcı, geldiÄŸi EreÄŸli FM stüdyosunda Gazeteci Fikri Kapan’ın sunduÄŸu Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım programda konuÅŸtu.    
Millet Ä°ttifakı kapsamında Ä°YÄ° Parti’nin de desteklediÄŸi eski yüzme antrenörü aynı zamanda Beden EÄŸitimi Öğretmeni Yapıcı, ÅŸunları söyledi:
Ä°LK SÖZÃœ “Ä°Åž VE AÅž” OLDU
“DoÄŸup, büyüdüğümüz ve güzel yıllarımızı geçirdiÄŸimiz Gülüç’ten Belediye BaÅŸkan Adayı gösterildim. Åžu anda herkes projelerden bahsediyor ancak asıl önemli olan maalesef ekonomi iyi deÄŸil. Bu kapsamda benim ve arkadaÅŸlarımızın proje olarak ilk düşündüğü; iÅŸ ve aÅŸ anlamında üretime yönelik çalışmalar yapmak olacak.

EN DÜŞÜK MAAŞ 2200 LİRA OLACAK
Elbette partili olmak takım tutmak deÄŸildir. Ä°steyen insan, her yerden hizmet edebilir. Fakat, hizmet ettiÄŸim partimin ilkeleri doÄŸrultusunda, vatandaÅŸlarımıza daha iyi hizmet edebileceÄŸimi bildiÄŸim için CHP’deyim. Sosyal Belediyecilik anlayışının kuvvetli olduÄŸuna inandığım için CHP’deyim. ÖrneÄŸin, seçilirsem ilk yapacaklarımdan biri, Sayın Genel baÅŸkanımız Kemal KılıçdaroÄŸlu’nun açıkladığı gibi öncelikle belediyede çalışan en düşük maaÅŸ 2200 lira olacak. Öncelikle insanların karnı doyacak.

TÃœM BELEDÄ°YELERÄ° KAZANMAK Ä°STÄ°YORUZ
Gerek üretim anlamında yapacağımız projelerle, gerekse belediye ve kardeş belediye imkanları ile işsizlere iş imkanları yaratacağız. Buna sadece Gülüç olarak bakmamak gerekiyor. Alaplı, Kandilli ve Ereğli bütünü olarak bakmak gerekiyor. İnşallah Zonguldak ilçe ve beldelerinde belediyelere CHP bayrağını tekrar dikmek istiyoruz. Seçildiğim taktirde bana, Kandilli Belediye Başkanımız Mustafa Aydın, Alaplı Belediye Başkanımız Nuri Tekin ve inşallah seçilirse duayen belediye başkanımız Halil Posbıyık mutlak adetsek olacaklardır. Kapımız da herkese açık olacak. Şeffaf, hesap verilebilir ve yapılabilecek olanın sözünü vererek belediyeyi yöneteceğiz.

İSİM DEĞİŞTİRMEKLE ÜNİVERSİTE KURULMUYOR
BeÅŸ yıldızlı bir spor kompleksi hastane yapılacak, üniversite kuruyoruz diyerek hayalci olmaya gerek yok. Ãœniversite kuracağız demekle kurulmuyor. Mevcut üniversitelerin isimleri deÄŸiÅŸtirilerek üniversite kurdum anlamına gelmiyor. Elbette üniversite kuralım, var olan Bülent Ecevit Ãœniversitesini geliÅŸtirelim, EreÄŸli’de daha da geliÅŸtirelim.

EN BÃœYÃœK HAYALÄ°…
Biz gerçekten emeğe ve hizmete dayalı çalışmalar yapacağız. Önce çocuklarımızın karnını doyuracağız, ardından eğitim diyeceğiz ki, en önemli projelerimiz eğitim üzerine olacaktır. En büyük hayalimdir; öğrencilerimizin tamamı her yıl dünyanın çeşitli kentlerinde yaz tatillerinde eğitim alabilsin, kamplara katılabilsin ve bunu belediye olarak, devlet olarak biz sağlayalım. Hala doğup-büyüdüğü köyden dahi dışarı çıkmayan insanımız var."

HER EVE ÃœCRETSÄ°Z Ä°NTERNET
CHP Gülüç Belediye BaÅŸkan Adayı Burak Emrah Yapıcı, Belediye baÅŸkanı seçilmesi halinde en kısa sürede beldedeki her evde ücretsiz internet hizmeti verilmesini saÄŸlamaya yönelik çalışma baÅŸlatacağını belirterek, “Gülüç halkımızın bir dönem için vereceÄŸi emanet oyları ile belediye baÅŸkanı seçilirsem, beldemizdeki tüm evlere ücretsiz internet ağı kuracağım. Bu vesileyle çocuklarımız, gençlerimiz, dünyaya açılan kapı olan interneti sınırsız ve limitsiz ÅŸekilde kullanabilecekler. Bu konuda, Amerika’daki Princeton Ãœniversitesi’nde görev yapan yakın arkadaÅŸlarımla görüşme halindeyim” dedi.
Yapıcı, “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programının sonunda, partisinin Ä°l BaÅŸkanı Hakkı Güney’e, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sevdekar Aras’a, Gülüç Belde BaÅŸkanı Halil Demirer’e, EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık’a, desteklerinden dolayı teÅŸekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo