Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

FATİH ÇAKIR’A CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SÖYLEMİ HATIRLATILDI!

FATİH ÇAKIR’A CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SÖYLEMİ HATIRLATILDI!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediyesini kazanamayan AK Parti’de gözler partinin ilçe başkanı Fatih Çakır’a çevrildi. Seçimi CHP’li Halil Posbıyık’a kaptırmasına karşın “oylarımızda erime yok” diyerek duruma karşı savunma geliştiren Çakır, birçok partilinin özellikle sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile seçim sonucundan sorumlu tutuluyor. İstifa etmesi istenen Çakır, “bizim teşkilatımızın bir sıkıntısı yok” diyor.
Alınan bilgiye göre, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, “bizim parti dışındaki partilerin rakip adaya doğru yoğunlaştığı gözükmekte. Partimizde oy kaybımız da söz konusu değil” dedi.
Çakır, gazetecilerin seçim sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “gereken dersi çıkaracağız, bazı bakanlıklar üzerinde görüşmelerimiz olabilir” şeklindeki söylemini hatırlatarak, “bunu paralel ilçe yönetiminizde bir değişim ya da istifalar olacak mı?” şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı:
“Hayır, olmayacak. Bizim teşkilatımızın bir sıkıntısı yok. Yani 24 Haziran’da aldığımız oyu bu seçimlerde de almışız. Cumhurbaşkanını en iyi şekilde ağırlamışız, gelen bakanları ağırlamışız. Teşkilat olarak üzerimize düşeni, aynı zamanda köylere, beldelere ilçeye; hepsine destek vermişiz. Adayımız ile birlikte iyi bir kampanya yürüttük. Yalnız, bizim parti dışındaki partilerin rakip adaya doğru yoğunlaştığı gözükmekte. Partimizde oy kaybımız da söz konusu değil. İl Genel Meclisi oylamasında da birinci parti çıkmışız. Teşekkür ediyorum.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
kızgın7
hayran5
üzgün1
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ülkü ülkü

05 Nisan 2019 - 14:15

Trabzonlular derneği başkanı halen böyle diyorsa daha da AKP oy vermem bunlar gidene kadar

Mamo mamocan

04 Nisan 2019 - 09:27

Mecbur bırakıcak o etrafında ki ler istediğiniz kadar yanındayım diyin düşüyor parti içinde herkes ötekileştirildi

Amet Aga

04 Nisan 2019 - 03:55

Tam Bi fiyasko koltuk tatlı geldi agama yenilgiyi kabul edmeya agacum kene gibi yapıstı

Yorum Yazın

Canlı Radyo