Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ESNAFIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR“

“ESNAFIN SORUNU BÄ°ZÄ°M SORUNUMUZDUR“

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını Kdz. EreÄŸli’de esnaf gezileri ile sürdürdü. AkÅŸam saatlerinde ise Ä°lçeye baÄŸlı Åžamlar, Davutlar ve Külah köylerinde halk ile bir araya gelen ÇaturoÄŸlu yoÄŸun bir gün geçirdi.

 

EREÄžLÄ° ÅžEHÄ°R MERKEZÄ° ESNAFINI GEZDÄ°

ÇaturoÄŸlu’nun ÅŸehir merkezi ve köylere gerçekleÅŸtirdiÄŸi seçim çalışmalarına AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri ile AK Parti yönetim kurulu üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri de eÅŸlik etti.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Kdz. Ereğli çarşı merkezini gezerek, esnaflarla sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Renkli görüntülerin yaÅŸandığı ziyaretlerde ÇaturoÄŸlu, bazı maÄŸazalardaki takım elbiseleri inceledi, fırınlardan simit alarak yanında bulunan partililere ikram etti.  

ÇaturoÄŸlu, ziyaretler sırasında yaptığı konuÅŸmada, esnafların sorunlarının kendi sorunlarını olduÄŸunu belirterek,  ÅŸunları kaydetti:

 “Bugün programımızı EreÄŸli çarşı esnaflarına ayırdık. Cadde ve mahallelerde bulunan esnaflarımızın kapısını çaldık, hayırlı iÅŸler temenni etti. Malum ticaretin, ekonominin olmazsa olmazı esnaflardır. Esnafımızın sorunlarını meclise taşımak için dosyalarımızı, raporlarımızı hazırlamaya baÅŸladık. Toplumda önemli bir yeri ve karşılığı bulunan esnafların sorunları bizim sorunumuzdur. Ãœzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Biz sadece seçim döneminde deÄŸil, sürekli olarak esnaflarımızla bir aradayız, olmaya da devam edeceÄŸiz”

 

KÖY PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çaturoğlu akşam saatlerine ise kalabalık heyet ile birlikte ilçeye bağlı Şamlar, Davutlar ve Külah köylerinde bulunan halk ile bir araya geldi, sorun ve isteklerini dinleyerek 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo