Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN’DEN MUHTEŞEM FİNAL…

EROL ŞAHİN’DEN MUHTEŞEM FİNAL…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını muhteşem bir final ile sona erdirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı mitinge Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un yanı sıra Bakan Yardımcıları da destek verdi.


Ä°ki ayı aÅŸkın süredir enerjisinden ve performansından hiçbir ÅŸey kaybetmeden seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’in mitingleri muhteÅŸem bir final ile son buldu.

Dün akÅŸamüstü Enerji Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'nin Türk Metal Sendikasını ziyaretinin ardından işçilerinin sendika binasından kalabalık bir grupla yürüyerek destek verdiÄŸi ve  beÅŸ bini aÅŸkın vatandaşın katılımı ile Ä°ÅŸ Bankası yanındaki alanda gerçekleÅŸtirilen  miting oldukça görkemli ve heyecanlı geçti.

Enerji Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç ve Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ve Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır’in katıldığı mitingde konuÅŸan Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin, “EreÄŸli halkı kararını verdi. Biz seçimi aldık ama fark atmak istiyoruz” dedi.

Seçim kampanyası sürecinde zamanının büyük bir bölümünü EreÄŸli’de geçiren ve kampanyaya ciddi destek veren CumhurbaÅŸkanı BaÅŸdanışmanı Saadet Oruç, EreÄŸli’nin sorunlarının çözümünün Erol Åžahin’de olduÄŸunu söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede da yaptığı konuÅŸmasında, Erol Åžahin’in EreÄŸli’de AK Parti’yi en iyi ÅŸekilde temsil edebilecek bir belediye baÅŸkanı adayı olduÄŸunu söyledi ve günümüzde belediyelerde baÅŸarılı olmanın yolunun hükümet ve CumhurbaÅŸkanı ile diyalogların iyi olmasından geçtiÄŸini söyledi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye gelerek Erol Åžahin’e destek verdiÄŸini söyleyen Büyükdede, tüm bakanlıkların da Erol Åžahin’in arkasında olduÄŸunu söyledi ve Pazartesi günü kendisini belediye baÅŸkanı olarak görmek istediklerini arzuladıklarını ifade etti.

Belediye BaÅŸkanı adayı Erol Åžahin’de büyük bir alkış tufanı ve sloganlar arasında yaptığı konuÅŸmasında, kampanya sürecinde kendilerine kucak açan EreÄŸli halkına teÅŸekkür etti.

Kendisinin klasik bir belediye başkanı olmayacağını, kentin sorunları için gecesini gündüzüne katan ve günde en az 15 saat çalışan bir başkan olacağını söyleyen Şahin, tüm çalışmalarını Bakanların ve Cumhurbaşkanının desteği ile yapacaklarını bildirdi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın 4.5 yıl boyunca kendisinin arkasında olduÄŸu sözlerini hatırlatan Åžahin, projelerinin arkasında CumhurbaÅŸkanı ve Bakanların imzası olduÄŸunu vurguladı.

Mitinge katılan Erdemir taşeron işçilerinin tezahüratları ile sık sık konuşması kesilen Şahin işçilerin kendisinin yanında olduğuna yönelik sloganlarına teşekkür etti ve Taşeron işçilerinin kadrolarının kendilerine verildiğinde kentteki esnafında yüzünün güleceğine dikkat çekti.

Erol Åžahin, Kdz. EreÄŸli’nin Ãœniversite kenti yapılması projesinden tutun da tekstil atölyelerine kadar tüm projelerini anlattığı konuÅŸmasında,  “Tekrar karşınıza aday olarak çıkıp size hesap verebilecek olanlara oy verin” dedi.

EreÄŸli’de su fiyatlarında indirim yapılacağını da müjdeleyen Åžahin, belediyeden işçi atmayacağı sözünü de verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen’de yaptığı konuÅŸmasında Erol Åžahin’e destek istedi.

EROL ŞAHİN’DEN MUHTEŞEM FİNAL…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin seçim çalışmalarını muhteşem bir final ile sona erdirdi. Binlerce vatandaşın katıldığı mitinge Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un yanı sıra Bakan Yardımcıları da destek verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo