Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN, UZUN MEHMET MAHALLESİNDEYDİ

EROL ÅžAHÄ°N, UZUN MEHMET MAHALLESÄ°NDEYDÄ°

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin’in Uzun Mehmet mahallesinde kapı kapı gezerek projelerini anlattığı bildirildi.
AK Parti SKM’den yapılan yazılı açıklama aynen şöyle:
“AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin Uzun Mehmet Mahallesinde ekibi ile birlikte kapı kapı gezerek projelerini anlattı ve destek istedi. Seçim çalışmalarını yoÄŸun bir ÅŸekilde sürdüren Erol Åžahin, 31 Mart seçimlerinin EreÄŸli için tarihi bir fırsat olduÄŸunu ısrarla anlatmaya devam ediyor. EreÄŸli halkının bu fırsatı çok ama çok iyi deÄŸerlendirmesi gerektiÄŸine iÅŸaret eden Erol Åžahin, “Bizim arkasında CumhurbaÅŸkanımız sayın Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın imzasının bulunduÄŸu projeleri çalarak önünüze gelen adaylara inanmayın. Onlar bu projeleri ancak rüyalarında görebilirler. Kaldı ki 20 yıldır aynı projeler ile bu halkın önüne çıkmaktan sıkılmadılar” dedi.
Erol Åžahin’in bu sözü üzerine bir vatandaÅŸ, CHP adayının kataloÄŸonda bulunan özellikle viyadük projesine tepki göstererek, “O viyadük defalarca bizim önümüze getirildi, söz verildi ama sadece kataloglarda kaldı. Ben inÅŸaat sektöründe kalfalık yapıyorum, az çok anlarım. O viyadüğün maliyeti 200 milyonu buluyor. Bizim EreÄŸli Belediyesinin gelir gider bütçesi 170 milyon lira. Halk bu kadar da aptal yerine konulmaz, nasıl yapacaklar ve yıllardır niye yapmadılar?” dedi.
Erol Åžahin de vatandaşın bu sözleri üzerine, “Çok mutluyum. Bu tür sözleri vatandaÅŸlardan sık sık duyuyorum. Ne mutlu bize ki EreÄŸli halkı artık uyanmış” dedi.
FAKÃœLTE YALANI
Erol Åžahin’in CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye olan yakın ilgisini anlatmaya çalıştığı bir vatandaÅŸ da Åžahin’in sözünü keserek, “BaÅŸkanım anlatmanıza gerek yok her ÅŸeyi biliyoruz. Benim adım Ahmet. CHP’nin projelerinde gördüğümüz her ÅŸey hayal! Sizin de dediÄŸiniz gibi, gençliÄŸinde bunları yapamayanlar bu yaÅŸta nasıl yapacaklar çok merak ediyoruz! Adam çıkmış Fakülte sözü veriyor. Bu fakülteleri yaparsa iktidar yapar. Haa, eÄŸer CHP iktidarda da biz bilmiyorsak özür dilerim! Bir de tutmuÅŸ üniversite öğrencilerine burs diyor. Onlar unutmuÅŸ olabilir ama biz unutmadık, Ãœniversite öğrencilerine belediyelerin burs vermesinin önünü CHP kesti. Dava edip iptal ettirdiler. Nasıl verecekler bunu?” diyerek CHP adayına tepki gösterdi.
Mahallelerde vatandaÅŸlardan duyduÄŸu bu sözler karşısında yüzü gülen AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin arkadaÅŸlarına dönerek, “Ä°ÅŸte görüyorsunuz. Halkımız kararını vermiÅŸ. Gerçekleri görmüş. Ne mutlu Kdz. EreÄŸli’ye ki böyle bilinçli bir topluma sahip” dedi.
Erol Şahin mahallelerde aldığı olumlu tepkilerle motivasyonunu daha da artırdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo