Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EROL ŞAHİN THK’YI ZİYARET ETTİ

EROL ŞAHİN THK’YI ZİYARET ETTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


AK Parti Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin, Türk Hava Kurumu Åžubesini ziyaret etti. THK BaÅŸkanı Hasçelik Erol Åžahin’e rozet taktı.
AK Parti SKM’den ziyarete iliÅŸkin yapılan haber ‘aynen’ şöyle:
“CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın kendisi için, “Benim EreÄŸli’deki elim, kolum ayağım” dediÄŸi AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin Türk Hava Kurumu Kdz. EreÄŸli Åžubesini ziyaret etti. THK Åžube BaÅŸkanı Abdullah Hasçelik ve Yönetim Kurulu Ãœyeleri tarafından oldukça sıcak ve samimi bir ÅŸekilde karşılanan Erol Åžahin ve Belediye Meclisi Ãœyesi adayları, gördükleri ilgiden memnun kaldılar.
AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın EreÄŸli’ye verdiÄŸi Erdemir’e bin kiÅŸinin iÅŸe alınacağı, Devlet Hastanesinin eski arsalarına iki fakülte yapılacağının açıklanması, Karasu-EreÄŸli demiryolunun yapılacağı ve tersanelerin yeniden hareketlendirileceÄŸi müjdelerini detaylı bir ÅŸekilde anlattı.
Türk Hava Kurumu Åžube BaÅŸkanı Abdullah Hasçelik de, EreÄŸli’nin bu miting ile tarihi bir gün yaÅŸadığını belirterek, verilen müjdelerin kamuoyu tarafından olumlu bulunduÄŸunu söyledi ve Erol Åžahin’e hayırlı olması temennisinde bulundu.
AK Parti Belediye BaÅŸkanı Adayı Erol Åžahin, Kdz. EreÄŸli için 31 Mart yerel seçimlerinin tarihini deÄŸiÅŸtireceÄŸini ve çok büyük bir önem arz ettiÄŸini kaydederek, EreÄŸli halkının bu tarihi fırsatı en iyi ÅŸekilde deÄŸerlendirerek 31 Mart’ta sandıkları patlatacağına inandığını vurguladı.
Åžahin, “CumhurbaÅŸkanımız bizzat kendisi EreÄŸli Belediyesinin arkasında olacağını söyledi. Yani bizim projelerimizin altına imza attığını vurguladı. CumhurbaÅŸkanımızın EreÄŸli’ye verdiÄŸi sözlerin ve müjdelerin daha iyisini yapabilecek bir babayiÄŸit varsa saygı duyarım. Ama yok. EreÄŸli 20 yılda bu kentte nelerin yapılıp nelerin yapılmadığını çok iyi biliyor” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo