Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EREĞLİ’Yİ İYİ’LEŞTİRMEK İSTİYOR

EREĞLİ’Yİ İYİ’LEŞTİRMEK İSTİYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


31 Mart’ta sandığa gidecek seçmen yeni yüzler arıyor. Ä°YÄ° Parti’li Ali Kaya ise her kesimi saracağını söylüyor, ‘deÄŸiÅŸtirin’ diyor.

Kemal KılıçdaroÄŸlu ve Meral AkÅŸener’in ittifak anlaÅŸması sonrası ‘meclis üyesi sayı ve sırası” nedeni ile ittifakın bozulduÄŸu Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, A Takımı’nı son 15 gündür oluÅŸturup “oy iÅŸi gönül iÅŸidir, tapusuzdur” diyerek sahaya inen Ä°YÄ° Parti EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Adayı Ali Kaya, yurttaÅŸ ile bütünleÅŸiyor.
Alınan bilgiye göre, Kaya, Mahalli Ä°dari Seçimlerde kendisine destek bulmak için gününü kurum ve kuruluÅŸ ziyaretleri yanı sıra halk temasları ile geçirdi. A Takımı ile sokaÄŸa çıkan Kaya, esnaf kesimi gezdi. Kendisini tanımayanlara hakkında ayaküstü mini brifing veren Ali Kaya, gördüğü dostları ile sohbet etti. DokunduÄŸu yurttaÅŸtan bazısı ‘kararsızım, seni takip edeceÄŸim’ dedi, bazısı ise “deÄŸiÅŸim artık ÅŸart, reyim sana” diye konuÅŸtu.
Oyunu daha önce verdiÄŸi partiye yeniden vereceÄŸini söyleyenlere de sarılan Ali Kaya, “öyle ise bana duanı ver” diyerek gönül aldı. Bazı kesimlerce ‘yeni nesil siyasetçi’ yakıştırması yapılan Ä°YÄ°’nin adayı, kurmayları ile birlikte çarşı merkezini gezmeyi sürdürdü.


 

EREĞLİ’Yİ İYİ’LEŞTİRMEK İSTİYOR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran5
gülücük3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo